CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató: elektronikus levélcímem közlésével hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat a FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség (1062 Budapest, Lendvay utca 28.), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás, adománygyűjtés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje. A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség elektronikus levél szolgáltatásán keresztül kíván tájékoztatást nyújtani. A FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség ki kívánja zárni a kéretlen leveleket, ezért az elektronikus levél szolgáltatásának igénybevételéhez elektronikus levélcím közlése szükséges. Tudomásul veszem azt a tájékoztatást, hogy személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől. Az elektronikus levél szolgáltatásról egy az email.leiratkozas@fidesz.hu e-mail címre küldött leiratkozási szándékot megfogalmazó levél küldésével mondhatok le. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat a FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség nyilvánosságra nem hozza, külföldre és harmadik személynek nem továbbítja. Elektronikus levélcímem közlésével nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat.

Figyelmébe ajánljuk