CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2013.01.28

Mesterházy újra külföldön próbálja rossz hírét kelteni hazánknak

A baloldal immár sokadik alkalommal választotta azt az utat, hogy külföldön próbálja meg lejáratni az országot, és valótlan állításokkal vezeti félre a külföldi közvéleményt - kommentálta Selmeczi Gabriella Mesterházy Attila Wall Street Journalnek adott nyilatkozatát, hétfőn.

Miközben külföldön úgy tüntetik fel magukat, mint akik a jogállamiság, az összefogás és magyar gazdaság barátai, az eddigi kormányzásuk tragikus következményeiről mélyen hallgatnak - hívja fel a figyelmet a Fidesz szóvivője, hozzátéve: Mesterházy Attila interjújából is egyre világosabb, hogy mit akar a baloldal valójában: újra a bankokat helyeznék a saját állampolgáraik elé, a külföldi tulajdonú vállalatokat a magyar vállalkozások elé.

A külföldi közvélemény előtt is mélyen hallgatnak arról, hogy a baloldal veszélyes gazdaságpolitikája miatt magyar emberek generációi adósodtak el, az államadósság elhatalmasodott, Magyarország példa nélküli szigorú túlzott deficiteljárás alá került - húzza alá Selmeczi Gabriella.

Külföldön munkahelyekről és tisztességes fizetésről beszélnek, miközben a programjukban feketén-fehéren ott áll az ellenkezője: ők nem védenék meg a hazai vállalkozásokat, emelnék a társasági adót, csökkentenék a minimálbért és elvennék a családi adókedvezményt" - sorolja. "Külföldön összefogásról beszélnek, miközben itthon gyűlöletkampánnyal hergelik az embereket" - zárul a közlemény.

Figyelmébe ajánljuk