CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2014.05.28

Dr. Láng Zsoltot jelöli polgármesternek a KDNP II. Kerületi Alapszervezete

Dr. Láng Zsoltot javasolja a FIDESZ-KDNP közös II. kerületi polgármester-jelöltjének a KDNP helyi alapszervezetének elnöksége.

Láng Zsolt nyolcadik éve vezeti a városrész önkormányzatát, mely időszakra a nyugodt fejlődés és a kerületi polgárokkal való párbeszéd volt jellemző. Irányítása alatt a kerületi önkormányzat évről-évre hitelfelvétel és eladósodás nélkül volt képes nem pusztán a magas színvonalú intézményhálózat működtetésére, hanem a fejlesztések finanszírozására is - írja közleményében Kocsy Béla, a KDNP Budapest II. Kerületi Szervezetének elnöke.

Budapest Főváros II. Kerületének vezetése olyan felelősség, amely szakmailag felkészült, tisztességes, a városrészünk és lakói iránt elkötelezett embert kíván. Az elmúlt évek közös munkája alapján dr. Láng Zsoltot ilyen politikusnak ismertük meg, így jó szívvel és örömmel ajánljuk a kerületi választópolgárok figyelmébe.

Kereszténydemokrataként hisszük, hogy egy önkormányzati vezető egyik legfontosabb feladata a helyi közösségek megerősítése és szolgálata, így különösen jelentősnek tartjuk, hogy a Kerület 2013-ban Idősbarát Önkormányzat-díjat, 2010-ben pedig Családbarát Önkormányzat-díjat kapott.

A Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete elismeri dr. Láng Zsolt eddigi munkáját, támogatja és javasolja a FIDESZ-nek a jelölését, illetve felkéri, hogy folytassa a megkezdett értékközpontú városvezetést.

Soli Deo gloria!

(fidesz.hu)