CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2015.11.28

Pestszentlőrincen bántalmaztak egy aláírásgyűjtő aktivistát

Brutális támadás ért a XVIII. kerületben egy fideszes aktivistát, aki aláírást gyűjtött a kötelező betelepítési kvóta ellen – tájékoztatatott Kucsák László, szombaton.

A kormánypárti országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján kifejtette: Pestszentlőrincen megtámadták a párt egyik hölgy aktivistáját, miközben a kerület kertvárosi részén férjével aláírást gyűjtött. A részletekről szólva a politikus elmondta: miután a hölgy becsengetett az egyik társasházba, kijött egy férfi képrögzítésre alkalmas eszközzel a kezében, ezt követően arról érdeklődött, hogy kinek gyűjtik az aláírásokat, erre a férfi „obszcén, útszéli stílusban” minősítette a fideszes aktivistát.

"Az eset arra is ráirányítja a figyelmet, hogy a balliberális politikai erők hergelése ilyen atrocitásokhoz vezethet."

A hölgy megkérte a férfit, hogy ne készítsen róla felvételeket, mert nem járul hozzá. Amikor az aktivista távozni készült a XVIII. kerületi lakos utána sietett és bántalmazni kezdte, többször megütötte az aláírásgyűjtő ívet, amit a nő védekezésre használt, majd többször arcon ütötte és a haját rángatta.

Az aktivista segítségért kiáltott, amit meghallott férje, aki több házzal előrébb járt, és azonnal felesége segítségére sietett. Ezt látván a bántalmazó gyorsan befutott házába.

Az aktivisták a rendőrséghez fordultak, mely az adatok felvétele után előállította a bántalmazót, és megkezdte kihallgatását.

Fotó: fidesz.hu

Kucsák László az elmondottakkal kapcsolatban hangsúlyozta: felháborító, hogy valaki ilyen gyáva, aljas cselekedetekre ragadtassa magát. Az eset arra is ráirányítja a figyelmet, hogy a balliberális politikai erők hergelése ilyen atrocitásokhoz vezethet – vélekedett.

A fideszes országgyűlési képviselő mélységesen elítélte az esetet, illetve annak a reményének adott hangot, hogy az igazságszolgáltatás példásan súlyos büntetést fog kiszabni szankcióként az elkövetőre.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk