CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.03.14

Juhász Péter és társai a nemzeti ünnep megzavarására készülnek

Juhász Pétert és társait csak egyetlen cél fogja vezérelni nemzeti ünnepünkön, hogy tönkre tegyék és megzavarják azt - hangsúlyozta Böröcz László keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidelitas elnöke emlékezetett arra, hogy március 15-e a magyar nemzet egyik legfontosabb ünnepe. Mint mondta, holnap a Múzeum Kertben több tízezer magyar, fiatal és idős próbálja meg méltóképpen megünnepelni az 1848-49-es szabadságharc évfordulóját.

"A képlet soha nem változik: Soros pénzzel, Juhász pedig fütyül."

Hozzátette: a Fidelitas számára azért is fontos ez az ünnep, mert a márciusi ifjak példát mutattak minden generációnak, így nekik is a hazaszeretetből.

Böröcz László aláhúzta, Juhász Pétert és társait csak egyetlen cél fogja vezérelni a nemzeti ünnepen, hogy ennek a több tízezer embernek tönkre tegyék az ünnepségét és megzavarják a nemzeti ünnepet. Hozzáfűzte: a képlet soha nem változik: Soros pénzel, Juhász pedig fütyül.

fidesz.hu

Ha belegondolunk abba, hogy az elmúlt időben hogyan támadták a kormányt a Soros György által pénzelt migránspárti szervezetek, akkor abból egyértelműen következik, hogy nekik március 15-e sem szent – fogalmazott.

Szólt arról is, hogy Soros György szervezetei az elmúlt napokban is támadásokat indítottak a magyar kormány ellen. Hozzátette: sajnos ezek a szervezetek és Juhász Péterék nem tisztelik március 15-ét és nem állnak ki nemzeti értékeink mellett.

Böröcz László felhívta a figyelmet arra, hogy március 15-én délelőtt a nemzeti ünnepen táblák segítségével fognak csendben, az ünnepséget nem megzavarva tiltakozni, azok ellen, akik Juhász Péterrel meg akarják zavarni az emberek békés megemlékezését.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk