CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.03.31

A kormány ne fizessen a Magyar Helsinki Bizottságnak!

Felszólítjuk a kormányt, hogy ne fizesse ki a Magyar Helsinki Bizottságnak a két bangladesi migráns ügyében a strasbourgi bíróságon megítélt pénzt, és nyújtson be fellebbezést a döntés ellen – mondta Halász János pénteki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: nem szabad a magyar emberek pénzéből támogatni a migránsbizniszt.

"felháborító, hogy az embercsempészek után a Soros-szervezetek is pénzt szeretnénk keresni a bevándorláson."

Kiemelte: a Fidesz-frakció felszólítja a kormányt, hogy ne fizessen a Magyar Helsinki Bizottságnak. Fizessen Soros, van neki elég pénze – jegyezte meg.

A strasbourgi bíróság ítélete jogilag és elvileg is nonszensz, hiszen azért akarják megbüntetni Magyarországot, mert be akarja tartani az Európai uniós jogszabályokat – fogalmazott.

Hozzáfűzte, azért kérjük a magyar kormányt, hogy ne fizessen, mert ez az ítélet megmutatta, hogy létezik egy nemzetközi migránsbiznisz és a Soros-szervezetek ebben nyakig benne vannak.

Fotó: fidesz.hu

Halász János emlékeztetett arra, hogy hétfőn a parlamentben napirend előtti felszólalásában is erről beszélt. Felelevenített, hogy a két bangladesi migránst a Helsinki Bizottság képviselte, és 2,7 millió forintot kellene fizetnie a magyar kormánynak nekik, és még a bangladesi bevándorló 3-3 millióját is szeretnék felvenni, pedig senki nem tudja, hogy hová tűntek - közölte.

A Fidesz-frakció szóvivője aláhúzta, felháborító, hogy az embercsempészek után, a Soros-szervezetek is pénzt szeretnénk keresni a bevándorláson.

Szólt arról is, hogy ha mindegyik ügyben támadni fogják Magyarországot, akkor 40-50 milliárd forintot is elvehetnek a magyar emberektől, hiszen körülbelül 15 ezer hasonló ügy van. 10 ezer bevándorló jogosulatlan kérelmét utasítottuk vissza, és 5 ezer illegális bevándorló ellen foganatosítottunk őrizetbevételt – fogalmazott.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk