CSATLAKOZZ!
2017.06.15

A Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan egy terrorista oldalára álltak

A Fidesz megdöbbentőnek tartja, hogy a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan Ahmed H. terrorista pártjára álltak – jelentette ki Budai Gyula csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A mai napon kezdődik azon Ahmed H. ügyében a másodfokú bírósági tárgyalás, akit első fokon terrorizmus bűntette és határzár tiltott átlépése miatt ítéltek el.

"Miközben Európa a terrortól retteg, Brüsszel, a Soros-szervezetek és a szocialisták egy terrorista kiszabadításáért lobbiznak."

A Fidesz országgyűlési képviselője felidézte, Ahmed H. a röszkei zavargás egyik kulcsfigurája volt, ő irányította azokat a migránsokat, akik megtámadták a határ magyar oldalán felsorakozott rendőröket. Kövekkel és más tárgyakkal dobálták meg Európa schengeni határait védő magyar rendőröket, akik közül többen megsérültek. Emlékeztetett arra is, hogy Ahmed H. elfogásakor 7 különböző útlevelet találtak nála, menekültnek adta ki magát, de kiderült, hogy egy jól menő ciprusi vállalkozó. Megdöbbentőnek tartjuk, hogy a tárgyalást megelőző időszakban a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan Ahmed H terrorista pártjára álltak – szögezte le Budai Gyula. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a Soros-szervezetek közül az Amnesty International kampányt indított Ahmed H. kiszabadítására, sőt most már kártérítést is követelnek a magyar államtól neki. Elmondta azt is, hogy a Helsinki Bizottság tagjai egy másik ügyben Ahmed H. társainak a védelmét látják el.

A fideszes politikus leszögezte,Brüsszel nyiltan egy terrorista oldalára állt, amikor megszavazták a hazánkat elítélő határozatot, és nyomást próbálnak gyakorolni a magyar igazságszolgáltatásra.

Szerdán az Európai Parlament szocialista, liberális, zöld és kommunista frakciója szimpátia csoport-fotózást rendezett Strasbourgban, melyen Ahmed H. melletti szolidaritásukat kívánták kifejezni. Ez nyílt támadás a független magyar bíróságok ellen – fűzte hozzá a fideszes képviselő.

Fotó: fidesz.hu

Budai Gyula szerint azt, hogy a szocialisták Ahmed H. oldalára álltak, mi sem bizonyítja jobban, mint az, védelmét az a Bárándy Péter ügyvéd látja el, aki korábban az MSZP-SZDSZ-kormány igazságügyi minisztere volt, és akinek a fia a mostani MSZP-frakció tagja. Arra is felhívta a figyelmet, hogy Bárándy Péter nem kirendelt, hanem meghatalmazott védőként viszi az ügyet, így adódik a kérdés, hogy ki fizeti a magyar sztárügyvédet. Erre mindenképpen válaszolni kell a szocialistáknak és Bárándy Péternek – fűzte hozzá.

Budai Gyula arról is beszélt, hogy Brüsszel ahelyett, hogy választ adna az illegális bevándorlás és a terrorizmus kérdéseire, egy terrorfenyegetett helyzetben nyíltan egy terroristát pártol. Miközben Európa a terrortól retteg, Brüsszel, a Soros-szervezetek és a szocialisták egy terrorista kiszabadításáért lobbiznak – tette hozzá. Aláhúzta, a Fidesz felszólítja a szocialistákat, hogy valljanak színt ebben az ügyben!

Budai Gyula elmondta azt is, hogy bármilyen döntést hoz a mai napon a Szegedi Ítélőtábla, azt a Fidesz tudomásul veszi. Mi nem fenyegetjük börtönnel a bírókat, ügyészeket, ahogyan azt a DK-s Varju László, vagy Gyurcsány Ferenc teszik – jegyezte meg.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk