CSATLAKOZZ!
2017.06.26

Végeztettek-e pártmunkát a diákokkal az őrizetbe vett MSZP-s politikus cégénél?

A Fidesz választ vár a szocialistáktól arra, hogy végeztettek-e pártmunkát azokkal a diákokkal, akiket a költségvetési csalás miatt őrizetbe vett Czeglédy Csaba szocialista politikus cége közvetített ki.

Erről Németh Szilárd beszélt hétfői sajtótájékoztatóján. A Fidesz frakcióvezető-helyettese felidézte: Czeglédy Csabának az ezredfordulón már volt hasonló adócsalási ügye a Rébusz Iskolaszövetkezettel, melyért 8 hónapra ítélték a baloldali ügyvédet.

 

"Szólaljon meg most már végre, és mondjon igazat Botka, Molnár és Ujhelyi!”

Annak ellenére, hogy egy több megyére kiterjedő bűnszervezetet szervezett és működtetett, a szocialistáknak nem rendült meg a bizalmuk benne, sőt, őt bízták meg, hogy 2002 és 2006 között „tegyen rendet” Szombathelyen - fűzte hozzá. 

Ezt követően sem ingott meg a „szocialista nagyhalak” bizalma Czeglédyben, hiszen Gyurcsányt és Botkát is képviselte különböző jogi ügyekben. Mindezeken túl a baloldal pártjainak frakcióvezetője Szombathelyen.

Fotó: fidesz.hu

Németh Szilárd egyúttal emlékeztetett, hogy a többszöri lebukás és a kétes ügyek ellenére a baloldal teljes mellszélességgel kiáll Czeglédy mellett Botkától, Újhelyin át egészen Molnár Gyuláig.

Mint mondta: túl azon, hogy az ügyben több mint 3 milliárd forinttal rövidítették meg az államkasszát és több ezer diákot vágtak át, felmerül az a kérdés is, hogy hová szervezték ki ezeket a diákmunkásokat, kinek dolgoztak, végeztek-e pártmunkát, fizettek-e vagy ígértek-e pénzt nekik plakátolásért, szórólapozásért, agitálásért vagy emberek összeírásáért.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: várjuk a szocialista nagyhalak vallomását, „szólaljon meg most már végre, és mondjon igazat Botka, Molnár és Ujhelyi!”

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk