CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.08.06

A kormány nézzen utána Czeglédy Csaba közérdekű adatigényléseinek

Azt kérnénk a kormánytól, nézzen utána, hogy a hárommilliárd forintos áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba milyen közérdekű adatokat kért ki az MSZP és a DK nevében  – mondta Hollik István vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Megdöbbentőbbnél, megdöbbentőbb információk látnak napvilágot Czeglédy Csabáról - szögezte le a kormánypárti politikus.

"Elképesztő, hogy az MSZP és Gyurcsányék egy ilyen embert bíztak meg közügyek intézésével, közadatok intézésével"

Hollik István emlékeztetett arra, hogy az MSZP és a DK politikusa, amellett, hogy 3 milliárd forintos áfa-csalást követett el, bizalmi ügyvédje a két pártnak. Sőt, nemcsak a két pártnak, hanem Botka Lászlónak és Gyurcsány Ferencnek is - mondta.

A Fidesz-KDNP képviselője hangsúlyozta: úgy tudjuk, mint az MSZP és a DK hivatalos ügyvédjét, a két párt Czeglédy Csabát küldözgette a minisztériumokba, hogy különböző közadatokat kérjen ki. Aláhúzta: ezért arra szeretnénk kérni a kormányt, hogy nézze meg, és nézzen utána, hány ügyben járt el Czeglédy Csaba az MSZP és a DK ügyvédje, és milyen közadatokat kért ki a minisztériumokból – tette hozzá.

Fotó: fidesz.hu

Elképesztő, hogy az MSZP és Gyurcsányék egy ilyen embert bíztak meg közügyek intézésével, közadatok intézésével – fogalmazott Hollik István, hozzáfűzve, Czeglédy Csaba és bűnszervezete 3 milliárd forintos áfa-csalást követett el, és több ezer diákot csapott be.

Felháborító, hogy Czeglédy Csaba felveszi a több millió forintos fizetését és az önkormányzati képviselői tiszteletdíját úgy, hogy értelemszerűen, mivel előzetes letartóztatásban van, az önkormányzati feladatait nem tudja ellátni - mondta a kormánypárti politikus, hozzátéve, sőt, nemrég az is kiderült, hogy 60 millió forintos luxusautóval jár.

Mindezek ellenére, nem látjuk nyomát sem annak, hogy az MSZP-nél és a DK-nál ezek kivernék a biztosítékot. Sőt, a mai napig falaznak Czeglédynek – hangsúlyozta Hollik István.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk