CSATLAKOZZ!
2017.09.13

Mit tud Gyurcsány a 2010 előtti korrupciós ügyekről?

Választ várunk Gyurcsány Ferenc volt kormányfőtől, a DK elnökétől arra, hogy mit tud a 2010 előtti korrupciós ügyekről – hangsúlyozta Puskás Imre szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szóvivője emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány Ferenc kedden egy dunaújvárosi lakossági fórumon arról beszélt, – idézte őt – hogy 2010 előtt visszakérték a kormányzati beruházásokra szánt pénzek 20 százalékát.

"Mennyi pénz került az MSZP kasszájába?"

Puskás Imre felhívta a figyelmet arra, hogy ezt Gyurcsány Ferenc arról az időszakról mondta, amikor Magyarországnak ő volt a miniszterelnöke és a szocialisták kormányozták az országot.

Elmondta, korábban pedig azt mondta, sok helyről vándorolt a pénz az MSZP-hez, de, hogy honnan vándorolt, azt jobb, ha nem tudjuk.

Hozzáfűzte, ezeknek a kijelentések sorába tartozik az is, mikor azt mondta, hogy azért hagyta el az MSZP-t, mert ott lopnak.

Puskás Imre szerint, viszont kedden Gyurcsány Ferenc már konkrét bejelentéssel szolgált, amellyel kapcsolatban kérdéseket kell intézzünk az ellenzéki pártelnökhöz.

Mit tud pontosan Gyurcsány Ferenc ezekről a korrupciós ügyekről? Kik kértek vissza a kormányzása idején 20 százalékot a beruházásokból? - kérdezte Puskás Imre, hozzátéve, ez a szétlopott 4-es metró beruházásnál is igaz volt, és ebből a beruházásból, mennyi pénz került az MSZP kasszájába?

Nem elhanyagolható kérdés Gyurcsány Ferenchez, hogy ezen bejelentés után, mikor fordul az ügyészséghez és mikor tesz feljelentést azzal kapcsolatban, hogyan működött a kormányzati korrupció 2010 előtt az ő kormányzása idején – hangsúlyozta Puskás Imre.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk