CSATLAKOZZ!
2017.09.18

Európának a maga kezébe kell vennie a sorsát

A Fidesz frakcióvezetője szerint a Soros-terv mindenki számára ismert, és jó lenne, ha végre az európai nemzetek - mint a lengyelek, a szlovákok, a csehek - a sarkukra állnának és azt mondanák: Európának a maga kezébe kell vennie a sorsát, ne amerikai tőzsdespekulánsok határozzák meg, hogy az itt élők kivel éljenek együtt.

Kósa Lajos a miniszterelnök napirend előtti felszólalására válaszolva azt mondta, nem meglepetés, hogy az ellenzék migráció- és bevándorláspárti, ezekben az ügyekben végig hazudtak. 

"Magyarország valaha volt legnagyobb összegre elkövetett korrupciós ügye a négyes metró ügye."

Kiemelve a szocialista képviselők által mondottakat, ezt azzal indokolta, hogy az ellenzék minden megszólalója tagadta a kötelező betelepítési kvóta létét, korábban pedig azt is tagadták, hogy a migráció létezne. Most a ma már mindenütt elérhető Soros-tervet tagadják, azt is tagadják, hogy Soros György valaha járt volna Magyarországon vagy az Európai Unióban - tette hozzá.

Kósa Lajos reagált a korrupciós vádakra is. Közölte, Magyarország valaha volt legnagyobb összegre elkövetett korrupciós ügye a négyes metró ügye. Arra kérte a szocialistákat, tegyenek beismerő vallomást erről a több mint 150 milliárd forintról. Hol a pénz maradéka? - firtatta.

Hozzátette: a magyar demokrácia 27 éves történetében arra is csak egyszer volt példa, hogy egy magyar európai parlamenti (EP-) képviselőt egy kémügyben vonjanak eljárás alá. Megjegyezte, Kovács Bélának, a Jobbik EP-képviselőjének van egy kis korrupciós ügye is, de az mellékszál ahhoz képest, hogy "az oroszoknak kémkedett".
Kósa Lajos szóvá tette azt is, hogy a tavaszi ülésszak végén az ellenzék volt az, amely nem szavazta meg a pártok feketefinanszírozását megakadályozó törvényt.

(MTI-fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk