CSATLAKOZZ!
2017.09.19

A baloldal fizesse ki a megkárosított diákokat!

Ha a szocialisták és Gyurcsányék továbbra is közösséget vállalnak Czeglédy Csabával, akkor itt az ideje, hogy kifizessék a bizalmasuk által megkárosított diákokat – jelentette ki Falusi Vajk keddi sajtótájékoztatóján.

A sajtóhírek szerint az MSZP és a DK előzetesbe vágott ügyvédje, Czeglédy Csaba a gyanú szerint társaival több mint 3 milliárd forint adót csalt el egy diákmunkásokat foglalkoztató cég működése során. Az adócsalás vádján túl arról is szólnak a hírek, hogy jelenleg 120 diák vár még mindig a fizetésére, és napról napra mind többen jelentkeznek a diákvállalkozások szövetségénél ingyenes jogsegélyért.

"a baloldalnak színt kell vallania: a magyar diákok vagy egy adócsaló haver mellé állnak."

A baloldal legújabb bűnügye a Fidelitas szerint különösen felháborító, hiszen Botka László és Gyurcsány Ferenc ügyvédjét a mai napig mentegetik a szocialista és a DK-s politikusok – mondta el Falusi Vajk. Hozzátette: miközben egy titkos osztrák széfben a hatóságok aranytömböt foglaltak le, addig a diákmunkát végző fiatalok megélhetése, nyári programjai, tanulmányai kerülhettek veszélybe esetenként. A Fidelitas országos alelnöke szerint felmerül a gyanú, hogy az MSZP és a DK talán azért falaz továbbra is Czeglédy Csabának, mert az általa a vád szerint elcsalt több mint 3 milliárd forint esetleg jelentős részben a két párt kasszájába kerülhetett.

Ha a szocialisták és Gyurcsányék továbbra is közösséget vállalnak Czeglédy Csabával, akkor itt az ideje, hogy kifizessék a bizalmasuk által megkárosított diákokat – húzta alá.

Fotó: fidesz.hu

Falusi Vajk kiemelte, a baloldalnak színt kell vallania: a magyar diákok vagy egy adócsaló haver mellé állnak. Aláhúzta, a baloldali politikusok alvilággal való összejátszása kárt okoz magyar embereknek, a magyar fiataloknak. A Fidelitas követeli, hogy a baloldal fizesse meg a kárt és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a diákmunkások minél előbb hozzájussanak a nekik jogosan járó munkabérhez. A baloldalnak fizetnie kell – szögezte le az alelnök.

A baloldali politikusok nyilatkozzanak, hogy mekkora összeg került az MSZP és a DK pártkasszájába, és arról is, hol van az a pénz, ami a baloldali bűnügy miatt nem jutott el a diákokhoz – jelentette ki a politikus. Ha Botka László azt mondja, hogy fizessenek a gazdagok, akkor a Fidelitas azt mondja: fizessen a baloldal, az MSZP és a DK is – húzta alá Falusi Vajk.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk