CSATLAKOZZ!
2017.10.12

Nemzeti konzultáció - Országjárásba kezd a Fidesz

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség országjárásba kezd, hogy ezzel is elősegítse a nemzeti konzultáció sikerét – jelentette ki portálunknak Hidvéghi Balázs, csütörtökön.

 

„Nagyon sok emberrel szeretnénk beszélni a Soros-tervről és a bevándorlásról.”

A Fidesz kommunikációs igazgatója kifejtette: a kormánypártok „Védjük meg Magyarországot!” címmel tartanak országszerte lakossági fórumokat a következő hetekben, november 19-ig közel kétszáz településen találkoznak az emberekkel.

„Nagyon sok emberrel szeretnénk beszélni a Soros-tervről és a bevándorlásról” – jegyezte meg, hozzátéve: a fórumok nyilvánosak, a helyszínek, időpontok a Fidesz.hu-n elérhetőek.

A Fidesz vezető politikusai, kormányzati tisztségviselői és választókerületi elnökei vesznek részt ezeken a fórumokon, „reményeink szerint minél több emberrel tudunk találkozni” – közölte.

Arra a kérdésünkre, hogy a Jobbik feljelentést tesz azért, hogy kiderítse létezik-e a Soros-terv, Hidvéghi Balázs azt válaszolta: újabb és újabb mélységeket ér el az a párt, amely valaha magát egy radikális nemzeti pártként határozta meg.

Soros György személyesen mondta el a Soros-terv különböző pontjait, személyesen publikálta nyomtatott és online-formában nézeteit – jegyezte meg, hozzátéve: „nem kell hozzá nagy nyomozói tudás, hogy megtaláljuk a Soros-tervet”. Az, hogy a Jobbik is beállt azok közé, akik eltagadják azt, hogy létezik ilyen, szomorú bizonyítéka annak, hogy teljes mértékben megbízhatatlanokká váltak, sem nemzeti, sem más ügyben nem lehet a Jobbikra számítani.

Hetente frissülő listánkat az országjárás helyszíneiről ide kattintva érheti el.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk