CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.11.13

Erősödni fog Brüsszel és a Soros-szervezetek támadása

Arra kell számítani, hogy erősödik a következő napokban, hetekben Brüsszel és a Soros-szervezetek Magyarország elleni támadássorozata, és felgyorsul a Soros-terv végrehajtása - mondta Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatón, hétfőn.

A Fidesz kommunikációs igazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy a következő napokban Brüsszelbe látogat Soros György és találkozni fog Guy Verhofstadttal a liberálisok európai frakcióvezetőjével.

"Magyarországot azért támadják, mert ellenáll a bevándorlási kérdésben annak a nyomásnak, amely a Soros-féle hálózattól és Brüsszel különböző szereplői részéről ránk nehezedik."
A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy Guy Verhofstadt néhány nappal ezelőtt intézett durva támadást Magyarország ellen és a nemzeti konzultációval szemben. Hozzátette, kíváncsian várjuk, hogy Soros György, aki eligazítást tartani igyekszik Brüsszelbe, kivel fog még találkozni, valamint, hogy az Európai Bizottság tájékoztatást ad ezekről a találkozókról.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy folytatódik a brüsszeli döntéshozatalban az az eljárás és migránspárti javaslatcsomag, amelyet néhány hete az Európai Parlament egy szakbizottsága (LIBE-bizottság) fogadott el.

A Fidesz kommunikációs igazgatója ismertette, hogy a javaslatcsomag támogatja a bevándorlást és fel szeretné gyorsítani azt, valamint a kötelező szétosztást is tartalmazza. Szerepet szán a civil szervezeteknek is, amelyek szponzoraivá válhatnak a bevándorlásnak – fűzte hozzá.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott, hogy ez a szöveg gyakorlatilag a Soros-tervben foglalt javaslatokat tartalmazza – fogalmazott, hozzátéve, reális esély van arra, hogy mindez az Európai Parlament hivatalos álláspontjává válhat.

Fotó: fidesz.hu

Hidvéghi Balázs megemlítette, a liberális képviselők kezdeményezésére a brüsszeli házbizottság napirendre vette a magyar nemzeti konzultáció témáját.

Magyarországot azért támadják, mert ellenáll a bevándorlási kérdésben annak a nyomásnak, amely a Soros-féle hálózattól és Brüsszel különböző szereplői részéről ránk nehezedik – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk