CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.11.14

A nemzeti konzultáció tétje, hogy ellen tudunk-e állni a Soros-tervnek

A pécsiek 2015-ben két hét alatt látták, hogy a migráció miként változtathatja meg életüket és miként változna meg a város teljes kultúrája, arculata a bevándorlók esetleges letelepedésével – hangsúlyozta Csizi Péter, kedden.

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának tagja a Fidesz Védjük meg Magyarországot! elnevezésű országos lakossági fórumsorozatának dunaújvárosi állomásán kifejtette: amikor a Soros-tervről beszélünk, akkor nem külpolitikáról, hanem igenis belpolitikáról beszélünk, ugyanis a spekuláns tervével és annak jövőbeni hatásaival szemben kifejtett ellenállás helyi ügy.

"A jelenkor gazdasági bevándorlói nem elégszenek meg az első biztonságos országgal és nem is kívánnak hazatérni."
Mint mondta: a 90-as években Pécs sok háború elől menekülő embert fogadott be, akik mindannyian hazatértek, hogy újjáépítsék otthonaikat, de a jelenkor gazdasági bevándorlói nem elégszenek meg az első biztonságos országgal és nem is kívánnak hazatérni, hanem a jobb élet reményében özönlik el Európát.

Csizi Péter szerint azért sem lehet külpolitikai kérdésként kezelni a migrációt, mert mindez nem arról szól, hogy most Brüsszelben jól vagy rosszul döntenek-e, hanem hogy az a döntés a magyarokat miként fogja érinteni. „A pécsiek 2015-ben két hét alatt látták, hogy a migráció miként változtathatja meg életüket és miként változna meg a város teljes kultúrája, arculata a bevándorlók esetleges letelepedésével” – hívta fel a figyelmet.

Fotó: fidesz.hu

Egyúttal rámutatott, hogy az erőltetett betelepítés hosszú távon a befogadó országok számára sem finanszírozható. Azonban, mint mondta: Soros György kész hitelt nyújtani a rászoruló európai nemzeteknek. A fideszes politikus leszögezte: a nemzeti konzultáció és a jövő évi országgyűlési választás igazi tétje, hogy mindennek ellen tudunk-e állni.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk