CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.12.03

Minden rekordot felülmúlt a részvétel - köszönjük!

Minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt - mondta Hidvéghi Balázs vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, a Fidesz-KDNP nevében szeretnék köszönetet mondani, mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultációban, vette a fáradságot, hogy elmondja a véleményét a Soros-tervről és visszaküldte a kérdőívet.

"az LMP-től egészen a Jobbikig az ellenzéki pártok sorra próbálják hitelteleníteni a nemzeti konzultációt. A konzultációt is azért támadják, mert bevándorláspártiak"

A kormánypárti politikus közölte, a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt a nemzeti konzultációban. Ezek közül 175 ezren pedig az interneten töltötték ki.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, a minden eddigi rekordot felülmúló óriási érdeklődés és részvétel világosan jelzi, hogy pártokon átívelő nemzeti ügyről van szó. Hozzátette: ezt az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni, megérteni ahelyett, hogy támadja a magyar emberek véleménynyilvánítását.

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy az ellenzék korábban tagadta, hogy létezik bevándorlási probléma, aztán tagadta, hogy léteznek kvóták, most pedig tagadják a Soros-tervet. Hozzáfűzte, közben pedig minden olyan döntést és előterjesztést megszavaztak Brüsszelben, amelyek gyakorlatilag a Soros-tervben szereplő konkrét javaslatokat ültetik át az európai jogszabályok, intézkedések területére.

Fotó: fidesz.hu

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy a Fidesz a nemzeti konzultációval párhuzamosan egy tájékoztatási akciót is indított, ez volt az országjáró fórumok sorozata. A célja az volt, hogy minél több emberrel közvetlenül, személyesen is tudjunk találkozni. Elmondjuk a véleményüket a Soros-tervről és meghallgassuk az emberek álláspontját is – fogalmazott a kormánypárti politikus.

"Az ellenzék most sem a magyar emberek oldalán áll"

A Fidesz kommunikációs igazgatója ismertette, az elmúlt hetekben 208 nyilvános fórumot tartottunk 164 településen 54 előadó részvételével, közel 40 ezer emberrel találkoztunk közvetlenül. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezeken a fórumokon - tette hozzá. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, a magyar emberek masszív, erős kiállása hatalmas segítséget jelent a kormány számára. Hozzátette, azonban most jön a neheze, a következő időszakban át akarnak gázolni Magyarországon.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy az elmúlt hetekben óriási erők mozdultak meg azért, hogy elhallgattassák a magyar emberek véleménynyilvánítását és megkérdőjelezzék a konzultáció súlyát, hitelességét.

Hidvéghi Balázs elmondta, Soros György személyesen is beszállt ebbe a küzdelembe. Sőt, most már beszállt a választási küzdelembe is. Hozzátette, vidéken irodákat nyitnak a Soros szervezetek, hatalmas összegeket, 18 milliárd dollárt utalt át a Nyílt Társadalom Alapítvány hálózat részére, nyilván nem véletlenül.

A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott, ennek egyetlen oka, hogy el akarja takarítani az útból az Orbán kormányt, el akarja mozdítani azt a kormányzatot, amely leghatározottabban szembemegy a migrációpárti Soros elképzelésekkel.

"Nemet mondunk a Soros-tervre és az európai migrációra és a magyar emberek érdekeit fogjuk védeni mások érdekeivel szemben"

Hidvéghi Balázs elmondta, a Soros listán szereplő, Soros szövetségeseinek titulált képviselők Brüsszelből egymás után üzengetnek a magyar kormánynak és hazánknak. Hozzátette, azt üzenik, hogy el kell fogadnunk a felső korlát nélküli kötelező kvótát. Ha valaki szembemegy ezzel, azt az országot meg kell büntetni. Egy összehangolt támadás zajlik a magyar kormány és a konzultáció ellen – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy az LMP-től egészen a Jobbikig az ellenzéki pártok sorra próbálják hitelteleníteni a nemzeti konzultációt. A konzultációt is azért támadják, mert bevándorláspártiak - tette hozzá.
Az ellenzék most sem a magyar emberek oldalán áll – szögezte le Hidvéghi Balázs, hozzátéve, úgy tűnik, hogy Soros György és az őt támogató brüsszeli bürokraták érdekeit képviselik Magyarországon.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, nincs egyetlen olyan ellenzéki erő, akire a magyar emberek számíthatnának ebben a kérdésben. A Fidesz-KDNP szövetség azonban mindent el fog követni annak érdekében, hogy a magyar emberek véleményét tükröző álláspontot képviseljen azokban a vitákban, amely előttünk állnak – közölte.

Nemet mondunk a Soros-tervre és az európai migrációra és a magyar emberek érdekeit fogjuk védeni mások érdekeivel szemben – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk