CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2017.12.07

A brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása a mai EP LIBE meghallgatásra

Brüsszel és a Soros-birodalom ma újabb támadást indított Magyarország ellen. A mai brüsszeli meghallgatás a nyomásgyakorlás újabb eszköze, amelynek egyetlen célja, hogy eltávolítsa hazánkat a Soros-terv útjából és megtörje a magyar kormány bevándorláspolitikáját. Egyszerűen le akarják járatni, meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akarja betelepíteni a migránsokat.

Az Európai Parlament LIBE meghallgatásán álságos és átlátszó színjáték zajlott, és minden Soros forgatókönyve szerint történt: Soros György brüsszeli szövetségesei megrendelésre támadták Magyarországot és ehhez a Soros-hálózat szervezetei, valamint a magyar baloldal asszisztáltak. A meghallgatásra olyan szervezeteket hívtak meg hazánk ellen tanúskodni, mint a Magyar Helsinki Bizottság, a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyek Soros pénzéből működnek. Szégyen, hogy Niedermüller Péter (DK) és Szanyi Tibor (MSZP) ismét a saját hazája ellen támadt. Érkezzen bármekkora nyomásgyakorlás is, a Fidesz-KDNP a magyar emberek oldalán áll, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országot a kötelező kvótától és a migránsok betelepítésétől.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató

(fidesz.hu)