CSATLAKOZZ!
2018.01.03

Európa romló biztonsági helyzetében a gyermekek védelme az első

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása Hajdú Nóra (Együtt) nyilatkozatára

A Fidesz egyetért azzal, hogy a gyermekekkel foglalkozó közintézmények számára különösen fontos, hogy rendelkezzenek biztonsági tervvel krízishelyzetek, pl. terrortámadás esetére. Sajnos, olyan világot élünk a migráció kezdete óta Európában, amelyben jelentősen romlott a biztonsági helyzet, állandósult a terrorveszély. Franciaországban már haltak meg gyerekek iskola elleni terrortámadásban, német iskolákat is ért terrorfenyegetés. Európa romló biztonsági helyzetében a gyermekek védelme az első. A gyermekek védelme miatt fontos, hogy a gyermekekkel foglalkozó közintézmények is rendelkezzenek biztonsági tervvel és fel legyenek készülve a teendőkre, a protokollra, amellyel a gyermekeket a lehető legnagyobb biztonságban tudhatjuk krízishelyzet esetén. Felháborítónak tartjuk, hogy az az ellenzék, amely tárt karokkal várja a migránsokat, lebontaná a kerítést, és végrehajtaná a betelepítési kvótát most is felelőtlenül viselkedik és még a gyerekek biztonságát is veszélybe sodorná párpolitikai érdekek miatt.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk