CSATLAKOZZ!
2018.01.13

A képviselő-testületek határozatban utasítsák el a Soros-tervet

Arra biztatja a Fidesz-KDNP az önkormányzati képviselő-testületeket, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken - mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szóvivője emlékeztetett arra, hogy előző nap polgármesteri összefogás jött létre a bevándorlás szervező irodákkal szemben. Ismertette, a Budapesten tartott konferencián a polgármesterek egy felhívást fogadtak el, ennek a tartalmával maximálisan egyetértünk.

"Ha az európai uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, és a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése"

A Fidesz szerint is, lépni kell a kormánynak és az önkormányzatoknak a Soros hálózattal szemben – jelentette ki Puskás Imre, hozzátéve, hogy a kormánynak törvénnyel kell megakadályoznia a Soros-terv végrehajtását és a bevándorlás szervező Soros-hálózat tevékenységét.

Puskás Imre elmondta, azzal is egyetértünk, hogy a magyar településeknek is lépniük kell, hiszen a Soros-terv, a kötelező kvóta veszélyezteti a magyar falvakat, városokat.

Ha az európai uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, és a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése - mutatott rá Puskás Imre.

A Fidesz szóvivője kiemelte, ahol tömegesen megjelentek az illegális migránsok: az olasz, a francia, a spanyol, a svéd, vagy az osztrák, a német településeken, ott megszűnt a mindennapok biztonsága, nőtt a bűncselekmények száma, a nők elleni erőszak.

Fotó: fidesz.hu

Ezért a Fidesz és a KDNP, csatlakozva a polgármesterek felhívásához, arra biztatja, kéri az önkormányzatok képviselő-testületeit, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet, és az illegális bevándorlók betelepítését, valamint utasítsák el a bevándorlást szervező irodák létrehozását - mondta a kormánypárti politikus.

Puskás Imre megjegyezte, a magyar ellenzékre nem lehet számítani a települések megvédésében sem. A kormánypárti politikus ezzel kapcsolatban kifejtette, hogy a magyar baloldal támadta a pénteki tanácskozást, a Momentum és az Együtt aktivistái Soros-álarcban jelentek meg, kifejezve, hogy kinek a zsebében van ez a két szervezet.

A Fidesz szóvivője felhívta a figyelmet arra is, hogy a pénteki konferencián egyetlen ellenzéki polgármester sem vett részt, ami azt mutatja, nincs az országban egy jobbikos, DK-s, vagy szocialista, LMP-s polgármester, aki fontosnak érezné, hogy kiálljon településéért.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk