CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.01.16

A Fidesz kivonul a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, ha Szél Bernadett azon megjelenik

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervvel foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője - közölte Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak.

A pestisracok.hu oldalon kedden megjelent cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott: "Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik.

"Szél Bernadett a Soros-birodalom fizetett alkalmazottja volt."
Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk". "Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének" - mondta a kormánypárti politikus hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese.

Németh Szilárd hangsúlyozta: Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

(MTI-fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk