CSATLAKOZZ!
2018.02.01

A Fidesz üdvözli a kormány álláspontját az ENSZ migránscsomagja ügyében

Kísértetiesen hasonló a párhuzam az ENSZ készülő migránscsomagja és a Soros-terv között, ezért a Fidesz üdvözli, hogy a kormány kész nemet mondani rá, és akár ki is lép a tárgyalásokból – mondta Halász János csütörtökön portálunknak.

A Fidesz-frakció szóvivője emlékeztetett rá, hogy a magyar emberek világossá tették, nem akarják, hogy hazánk bevándorlóország legyen.

"a magyar emberek világossá tették, hogy nem akarják, hogy hazánk bevándorló ország legyen"

Nekünk pedig mindig mindent meg kell tenni, hogy a magyar emberek akarata érvényesüljön – tette hozzá. Halász János aláhúzta, ahogy eddig sem asszisztáltunk migránspárti brüsszeli tervekhez, ezután sem fogunk asszisztálni egy globális migránspárti tervhez.

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet, hogy az ENSZ migránscsomagja, olyan elemeket tartalmaz, amelyeket, hogyha keresztül visznek az ENSZ tagállamokon, akkor világszinten legalizálnák a gazdasági migrációt, lebontanák a határzárakat, kiiktatnák a határvédelmet, előírnák a migránsok betelepítését és a migránspárti NGO-knak még nagyobb befolyást adnának – sorolta a Fidesz-frakció szóvivője.

Mi ebből nem kérünk, és ettől meg fogjuk védeni Magyarországot – szögezte le Halász János.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk