CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.02.03

A Fidesz szórólapokat juttat el a magyar háztartásokba

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat - mondta Hidvéghi Balázs, szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy amióta a hét közepén bemutatták a plakátokat, az ellenzék vezetői kétségbeesett hazudozásba kezdtek.

"A Fidesz számára Magyarország az első. Továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országunkat, megőrizzük Magyarországot magyar országnak."

Hozzátette, reménytelen igyekezettel próbálják letagadni azt, hogyha lehetőségük lenne rá, akkor lebontanák az országot védő határzárat. Hidvéghi Balázs elmondta, az ellenzék vezető politikusai nemcsak a múltban ellenezték a határt védő kerítés megépítését. Közölte, hiába próbálják meg nem történté tenni, amit korábban mondtak és tettek, ha lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül végrehajtanák a Soros-tervet és beengednék a bevándorlókat Magyarországra.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, ezek a politikusok a migráció témájában az elmúlt három évet végig hazudták. Hidvéghi Balázs emlékeztetett rá, hogy először azt állították, hogy nem létezik bevándorlás, nem létezik migráció ezt csak a Fidesz találta ki. Ezek után pedig azt mondták, hogy nem léteznek kvóták, aztán erről is kiderült, hogy tarthatatlan állítás – mondta a kormánypárti politikus, hozzátéve, most pedig azt próbálják letagadni, hogy lebontanák a magyar határt védő kerítést.

Fotó: fidesz.hu
"az ellenzék vezetői, készek végrehajtani a Soros-tervet és ha lehetőségük lenne rá, lebontanák a határt védő kerítést."

A Fidesz kommunikációs igazgatója Gyurcsány Ferenc korábbi nyilatkozatát idézete, - aki már egyszer tönkretette az országot és, aki továbbra is a baloldalon a passzát szelet fújja - azt mondta: teljesen értelmetlen lezárni a határt.

Hidvéghi Balázs ezek után egy Vona Gábor mondattal folytatta: a kerítés egy hatalmas bukás, alkalmatlan Magyarország megvédésére. A kormánypárti politikus Szél Bernadettől is idézett, a kiábrándítóan baloldali politikus, azt mondta: ha lezárjuk a határokat, azzal semmire sem fogunk menni. Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől is idézett Hidvéghi Balázs, Karácsony Gergely azt mondta: semmiképpen sem kerüljön sor kerítés építésére.

A kormánypárti politikus aláhúzta, ezek a mondatok azt bizonyítják, hogy lehet, hogy nap mint nap egymás torkának esnek az ellenzék képviselői, de egy dologban mégis egyet értenek, számukra Soros György és Brüsszel akarata az első. Hozzátette: készek végrehajtani a Soros-tervet és ha lehetőségük lenne rá, lebontanák a határt védő kerítést.

Hidvéghi Balázs elmondta, ezért mondjuk azt, hogy hiába tűnnek bénának vagy nevetségesnek, ahogy még egy meg sem szerzett koncon marakodnak, ebből a szempontból mégis veszélyesek.

A Fidesz számára Magyarország az első – húzta alá Hidvéghi Balázs, hozzátéve, továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük az országunkat, megőrizzük Magyarországot magyar országnak. Rámutatott, nemet mondunk a betelepítéseknek, nemet mondunk a bevándorlásra.

Hidvéghi Balázs hozzátette, ezért indítottuk el azt a tájékoztatási kampányt, amelynek része az óriásplakát, része a telefonos tájékoztatási akciónk. A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, következő lépésként minden magyar háztartásba egy szórólapot fogunk eljuttatni, amelyen tájékoztatni fogjuk a magyar embereket arról, hogy a bevándorláspárti ellenzék és az ő vezetőik, ha tehetnék, lebontanák a hazánkat védő határzárat.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk