CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.02.05

Az illegális migráció nagy biztonsági kockázat Európának

Nagy biztonsági kockázatot jelent az illegális migráció egész Európának - jelentette ki Hidvéghi Balázs hétfőn portálunknak, arra reagálva, hogy Brüsszelben megkezdődött Salah Abdeslam, a 2015. november 13-ai párizsi terrortámadások feltételezett főszervezője büntetőperének tárgyalása.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, ez a per és Salah Abdeslam személye is csak a jéghegy csúcsa.

"kötelező kvótákkal olyan embereket osztanának szét Európában, akikről a nyugat-európai hatóságok sem tudják biztosan, hogy kicsodák valójában"

Hozzátette, Európában több száz, illetve több ezer olyan potenciális Salah Abdeslam rejtőzhet, akik veszélyt jelenthetnek az európai emberekre, akik a 2015-ös illegális nagy migrációs hullámmal érkeztek meg Európába, ezért kell minden módon védekeznünk az illegális migráció ellen.

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, amikor Brüsszel és most már az ENSZ is részben a migrácót úgy igyekszik beállítani, mint valami pozitív dolgot, kívánatos fejleményt, akkor arról mindig hallgatnak, hogy az olyan veszélyes terroristák, mint Salah Abdeslam is a migrációs hullámmal érkeztek meg Európába.

A kormánypárti politikus ismertette, hogy az Iszlám Állam azt állította akkor, hogy több ezer katonáját küldte be Európába kihasználva az illegális migrációt. Kitért arra is, hogy Abdeslam 130 embert ölt meg Párizsban.

Fotó: fidesz.hu

Hidvéghi Balázs aláhúzta, a kötelező kvótákkal olyan embereket osztanának szét Európában, akikről a nyugat-európai hatóságok sem tudják biztosan, hogy kicsodák valójában, ezért mondjuk azt, hogy Magyarországra is jutna veszélyes terrorista.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, nemet kell mondani a Soros-tervre, mindannak az erőltetésére, amely szétterjesztené azt a bizonytalan veszélyes helyzetet, amely Nyugat-Európában fennáll.

Hidvéghi Balázs kitért a "Stop Soros" törvénycsomagra is, ezzel kapcsolatban elmondta, szükség van arra, hogy a migrációt, az illegális migrációt támogató, azt szervező csoportokat, személyeket minden áron megakadályozzuk ebben a tevékenységben.

Hozzátette, a társadalmi vita, ami jelen pillanatban zajlik, azt gondoljuk hasznos ebből a szempontból. Kíváncsiak vagyunk arra, mit gondolnak az emberek ezekről a kérdésekről, hogy egy törvénycsomaggal szigorítsuk a bevándorlás elleni védekezést – mondta Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk