CSATLAKOZZ!
2018.02.12

Az ellenzék meggyengítené Magyarországot

Az ellenzék meggyengítené Magyarországot, egy gyenge Magyarország pedig nem tudna védekezni sem az illegális migráció ellen, sem Brüsszel vagy Soros György politikai nyomása ellen – jelentette ki portálunknak Hidvéghi Balázs, hétfőn.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a határzár egyrészt az illegális migráció elleni védekezés, másrészt egy fontos politikai üzenet is, ami azt közvetíti, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni, és hogy nemet mondunk az ilyen irányú külső politikai nyomásra.

"Az ellenzék habozás nélkül lebontaná a kerítést, ha lehetősége lenne rá.”

Amikor az ellenzék bírálja a kerítést – és bírálta már megépítésekor -, azt üzenik, hogy ők engednének ennek a nyomásnak és engednének a migránciónak – húzta alá.

Egyúttal felhívta a figyelmet arra, bár az ellenzék lehet, hogy sokszor nevetségesnek tűnik, amikor egymással harcolnak, ám ebben a kérdésben mégis egyetértenek, ezért veszélyesek, „habozás nélkül lebontanák a kerítést, ha lehetőségük lenne rá”.

Fotó: fidesz.hu

Ezzel összefüggésben a kormánypárti politikus leszögezte: az ellenzék meggyengítené Magyarországot, egy gyenge Magyarország pedig nem tudna védekezni sem az illegális migráció ellen, sem Brüsszel vagy Soros György politikai nyomása ellen. Az ellenzék veszélyt jelent Magyarországra, mert vezetői gyengék ahhoz, hogy megvédjék az országot – fűzte hozzá.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk