CSATLAKOZZ!
2018.02.13

A Fidesz felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy támogassák a Stop Soros törvényjavaslatot!

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása a kormány bejelentésére

"A Stop Soros törvényjavaslat ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak, akik a kerítés lebontását követelik."

A kormánypártok üdvözlik, hogy a Soros-hálózat nyomása ellenére a Stop Soros törvénycsomag tovább szigorodott.

Minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a bevándorlást szervezők és finanszírozók veszélyeztessék Magyarország biztonságát.

Felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy tegyék félre pártpolitikai érdekeiket és támogassák a Stop Sorost törvényt!

Az Országgyűlésnek érvényesíteni kell a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorúan fel kell lépni azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák.

A Stop Soros törvényjavaslat ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak, akik a kerítés lebontását követelik és kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a jogi határzárat, a tranzitzónákat, a magyar határvédelmet, a kvótanépszavazást és a nemzeti konzultációt. A Fidesz-frakció szerdán kezdődő kihelyezett ülésének is egyik fő témája a Stop Soros törvényjavaslat lesz.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk