CSATLAKOZZ!
2018.03.04

Aláírásgyűjtés indult Juhász Péter közéletből való távozásáért

Juhász Péter, az Együtt elnökének közéletből való távozásáért indított online petíciót a Mindennapok Női Szemmel Egyesület – mondta el portálunknak Király Nóra, az egyesület alapítója.

Az elmúlt hetekben belvárosi nők, édesanyák, kisgyermekes anyukák keresték meg egyesületünket, miután a sajtóból értesültek arról a hírről, hogy Juhász Péter, az Együtt elnöke tettlegesen bántalmazta volt élettársát, három gyermekének édesanyját - idézte fel a kormánypárti politikus.

"Maga Juhász Péter is elismerte, hogy erőszakos cselekedetet hajtott végre volt élettársán."

Egyesületünk és a belvárosi nők felháborodtak ennek a hírnek a hallatán, hiszen mi magunk elítélünk minden erőszakos cselekedetet, különösen akkor, ha családon belüli erőszakról van szó – emelte ki a Mindennapok Női Szemmel Egyesület alapítója.

Bírósági perítéletek, gyámügyi osztályról előkerült papírok bizonyítják a tényt, sőt, maga Juhász Péter is elismerte, hogy erőszakos cselekedetet hajtott végre volt élettársán - mutatott rá.

Ezt a magaviseletet felháborítónak tartjuk, és felszólítjuk Juhász Pétert, hogy véglegesen távozzon a közéletből - húzta alá Király Nóra.

Már csak azért is, hiszen ő az Együtt elnöke, a párt listavezetője, aki személyesen maga is indul az április 8-i országgyűlési választáson, ezért a mai napon a Mindennapok Női Szemmel Egyesület online petíciót hirdet meg, és arra kérünk minden jóérzésű nőt, édesanyját vagy aggódó férjet, hogy aláírásukkal támogassák kezdeményezésünket, és szólítsuk fel együtt Juhász Pétert, hogy távozzon a közéletből – hangsúlyozta.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk