CSATLAKOZZ!
2018.03.06

Kapjanak tanúvédelmet a Czeglédy-Gyurcsány ügy tanúi

A Fidesz-frakció arra kéri az ügyészséget, adjon tanúvédelmet a Czeglédy-Gyurcsány ügy tanúinak – jelentette be Budai Gyula keddi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz országgyűlési képviselője elmondta, ahogyan azt az elmúlt napokban is láttuk, Gyurcsány Ferenc és a baloldal teljesen összezárt Czeglédy Csaba, a Gyurcsány-párt és az MSZP titkos pénztárnoka mellett. Emlékeztetett, Czeglédy szabadlábra helyezése után egyik első dolga volt, hogy Gyurcsánnyal egyeztessen.

"Gyurcsány és az MSZP teljes védelmet ad egy köztörvényes bűnözőnek, egy durva adócsalónak."

Felhívta a figyelmet arra, Gyurcsány és az MSZP pedig teljes védelmet ad egy köztörvényes bűnözőnek, egy durva adócsalónak. Budai Gyula szerint ebből is látszik, hogy a Czeglédy-ügy Gyurcsány és a baloldal legmagasabb politikai szinten jóváhagyott korrupciós ügye.

Ezért, akik tudhatnak arról, hogy valójában mi is folyt a bűnszervezetnél és hová tűnhettek az elcsalt milliárdok, valószínűleg nem mernek beszélni, nem mernek vallomást tenni, hiszen azt látják, hogy Gyurcsány Ferenc és az MSZP is falaz Czeglédynek.

Fotó: fidesz.hu

Éppen azért arra kérjük az ügyészséget, hogy adjon tanúvédelmet a Czeglédy-Gyurcsány ügy tanúinak – jelentette ki a kormánypárti politikus.

A tanúvédelem mellett talán többen mernének vallomást tenni, és feltárni a valóságot, és elmondani, hogy valójában milyen munkát is végzett Czeglédy bűnszervezete. Elmondanák, hogy valójában milyen kapcsolat áll fenn Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc és az MSZP között, és milyen módon kapcsolódik
Gyurcsány Ferenc és az MSZP a Czeglédy által irányított bűnszervezethez – fejtette ki Budai Gyula.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk