CSATLAKOZZ!
2018.03.07

Igaz-e, hogy Czeglédy a DK és az MSZP megbízásából támogatta és finanszírozta Kész Zoltán kampányát?

Várjuk Gyurcsány Ferenc és az MSZP vezetésének válaszát, hogy igaz-e, hogy Czeglédy a DK és az MSZP megbízásából szervezte és finanszírozta Kész Zoltán kampányát – hangsúlyozta Budai Gyula szerdai sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus elmondta, azt már tudjuk, hogy Czeglédy az MSZP és a DK közös, titkos pénztárnoka.

"Gyurcsány Ferenc és az MSZP összezárt Czeglédy mögött"

Azt is tudjuk, hogy Czeglédy Csaba részt vett Kész Zoltán veszprémi választási kampányában – tette hozzá, rámutatva, ezt Czeglédy Csaba maga ismerte el, mint ahogy azt is, hogy szervezte és részt vett a mozgósításban.

Erős gyanú van arra, hogy finanszírozta is Kész Zoltán kampányát – tette hozzá Budai Gyula.

Fotó: fidesz.hu

Meggyőződésünk, hogy a börtönben ülő Czeglédy Csaba, aki ellopta a diákok pénzét, bűnszervezetén és az iskolaszövetkezetein keresztül, nem csak politikai kampánymegrendeléseket teljesített az MSZP-nek és a DK-nak, hanem önmagukat függetlennek hazudó jelöltek kampányának a finanszírozásában is részt vett – fogalmazott a kormánypárti politikus. Budai Gyula szerint ezt abból az elcsalt több mint 6 milliárd forintból tette, amit nem fizetett be a költségvetésbe. Ez a magyarázata, hogy Gyurcsány Ferenc és az MSZP összezárt Czeglédy mögött és ez a magyarázata annak, hogy ki akarták hozni őt a börtönből – mutatott rá a fideszes politikus.

Budai Gyula felhívta a figyelmet arra is - fotóval illusztrálva -, hogy Kész Zoltán és Czeglédy Csaba Veszprém egyik éttermébe a 2015-ös időközi választás napján együtt ebédtek.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk