CSATLAKOZZ!
2018.03.13

Jó irányba halad Magyarország

Ez a választás nem arról szól, hogy ki fog nyerni április 8-án, hanem a saját életünkről, gyermekeink és unokáink jövőjéről fogunk dönteni – jelentette ki Zsigó Róbert Mélykúton.

A képviselő előadásában elmondta, az ENSZ alapjoggá akarja tenni a migrációt és legális migránsútvonalakat akar, amely ellen Magyarország küzd minden fórumon. Az élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár felhívta a figyelmet arra is, hogy Brüsszel még az idén 10 ezer bevándorló betelepítésére készül. Mindent elkövetnek azért, hogy lebontsák a kerítést is – tette hozzá.

"Az illegális bevándorlás nem lehetőség hanem veszély, gazdasági, biztonsági és kulturális kockázatot jelent."

Zsigó Róbert hangsúlyozta, Európa egyes részein visszafordíthatatlan demográfiai folyamatok indultak el, és számos nagyvárosban no go zónák alakultak ki. Elmondta azt is, hogy a NATO-becslések szerint 2020-ig 60 millió migráns indul útnak azért, hogy kontinensünkre jöjjön. A politikus ezért fontosnak tartja, hogy olyan Európa-szerte olyan politikát folytassanak, mely meg tudja védeni az embereket ettől a veszélytől.

Aláhúzta, a magyar kormány a migrációs válság kezdete óta mindent elkövet azért - még ha ehhez Brüsszelből semmilyen anyagi támogatást nem kap is -, hogy megvédje a 2010 óta közösen elért eredményeket. Az illegális bevándorlás nem lehetőség hanem veszély, gazdasági, biztonsági és kulturális kockázatot jelent – szögezte le.

Fotó: fidesz.hu

A kormánypárti politikus a Hungary Helps program kapcsán arról is beszélt, hogy nem a problémát kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni. Elmondta, hazánk a programon keresztül otthonokat, iskolákat épített újjá, és segített a visszatelepülőknek, az üldözött közel-keleti keresztényeknek.

Az államtitkár felelevenítette, hogy 2010-ben milyen állapotban vette át a kormányzást a Fidesz-KDNP, és azóta milyen eredményeket ért el. Idő előtt visszafizettük az IMF-hitelt, folyamatosan csökken az államadósság, különadókat kaptak a multinacionális cégek, a bankrendszer többsége újra magyar tulajdonban van – sorolta. A közös eredmények között megemlítette a 4 százalékos gazdasági növekedést, a 738 ezer új munkahelyet, a 88 százalékkal magasabb minimálbért, az új családtámogatási rendszert, az otthonteremtési programot, és azt, hogy 7 ezerrel több rendőr van. Jó irányba halad Magyarország – húzta alá.

Zsigó Róbert hangsúlyozta, ez a választás nem arról szól, hogy ki fog nyerni április 8-án, hanem a saját életünkről, gyermekeink és unokáink jövőjéről fogunk dönteni. A miniszterelnököt idézve elmondta, ha elhibázzuk, bevándorlóország leszünk, és visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el. Nagyobb a tétje az április 8-ai választásnak, mint általában – tette hozzá.

A képviselő közölte, ha a Fidesz-KDNP folytatja a kormányzást, akkor tovább tudjuk fejleszteni térségeinket, fennmaradhat a 4 százalékos gazdasági növekedés, el tudjuk érni a teljes foglalkoztatást 2022-re, és továbbra is tudjuk támogatni a családokat. Van perspektíva előttünk, hogy a gyerekeinknek, az unokáinknak egy olyan országot tudjunk örökül hagyni, ahol jó élni, lehet gyereket nevelni, és biztonságban tudhatjuk szeretteinket – fogalmazott Zsigó Róbert.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő a fórumon kitért a térségben elért fejlesztésekre, és kiemelte a kormányzás során elért eredményeket is. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az ellenzék vissza akar jönni, és el akar venni mindent.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk