CSATLAKOZZ!
2018.03.14

A tét óriási: április 8-án Magyarország biztonságát véglegesen elveszíthetjük

Ha április 8-án Soros emberei jutnak hatalomra, akkor lebontják a határzárat, és végrehajtják a betelepítési kvótát – jelentette ki portálunknak Zsigó Róbert.

A mai napon folytatódik Ahmed H. pere. Ő az a terrorista, aki a röszkei zavargásoknál az Európa schengeni határát védő magyar rendőrök megtámadására biztatta a migránsokat. A rendőröket kövekkel, betondarabokkal, üveggel dobálták meg, többen meg is sérültek – elevenítette fel Zsigó Róbert.

Az országgyűlési képviselő kiemelte, a Soros-hálózat a migránspárti brüsszeli és magyar politikusok mégis egy terrorista oldalára álltak, és a kiszabadítását kérik. Hozzátette: ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen több ezer Ahmed H-hoz hasonló terrorista jutott be a migrációval Európába, akik veszélyt jelentenek az európai és a magyar emberekre egyaránt.

Fotó: fidesz.hu

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, ha április 8-án Soros emberei jutnak hatalomra, akkor lebontják a határzárat, és végrehajtják a betelepítési kvótát. Ez azt jelenti, hogy szabadon jöhetnének be az országba az ilyen terroristák, sőt a kvótával be is telepítenék őket a magyar városokba – fejtette ki. A tét óriási: április 8-án Magyarország biztonságát véglegesen elveszíthetjük – jelentette ki Zsigó Róbert.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk