CSATLAKOZZ!
2018.04.03

Fidesz kampányzáró: Székesfehérvár, Városház tér, péntek 17 óra

A Fidesz-kampány utolsó nagy, nyilvános rendezvényére most pénteken, délután 5-kor kerül sor Székesfehérváron, a Városház téren, ahol beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök – nyilatkozta Hidvéghi Balázs.

Néhány nap múlva itt a választás, és a Fidesz kampánya teljes erővel dübörög ezekben az utolsó napokban. Több tízezer aktivistánk járja az országot, személyesen keressük fel a választópolgárokat, és arra kérjük őket, hogy mindkét szavazatukkal a Fideszt támogassák április 8-án: szavazzanak a Fidesz jelöltjére és a Fidesz listájára – mondta el a Fidesz kommunikációs igazgatója.

"Legyünk ott mindannyian április 8-án is! Nekünk Magyarország az első!"

Kiemelte, mindenkire szükség lesz ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarországot.

A Fidesz Magyarországot magyar országnak akarja megőrizni, az ellenzéki pártok azonban bevándorlóországot csinálnának belőle.

Elmondta, a Fidesz kampány utolsó nagy, nyilvános rendezvényére most pénteken, délután 5-kor kerül sor Székesfehérváron, a Városház téren, ahol beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

Legyünk ott mindannyian, és legyünk ott mindannyian április 8-án is! Nekünk Magyarország az első, és mindenki szavazatára szükség van! – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk