CSATLAKOZZ!
2018.04.05

Az ellenzéki oldalon már mindenki Soros zsebében van, csak a Fidesz áll vele szemben

Pár nappal a választások előtt világosan látszik, hogy hol húzódik a választóvonal a nemzeti oldal és az ellenzék között. Már mindenki Soros zsebében van, csak a Fidesz áll vele szemben – nyilatkozta portálunknak a Fidesz kommunikációs igazgatója, csütörtökön.

Hidvéghi Balázs elmondta: a baloldalról eddig is tudtuk, hogy Soros megrendelésére végrehajtanák a kvótát, lebontanák a kerítést és betelepítenék a migránsokat.

"A baloldal és a Jobbik között nincs különbség, bevándorlóországgá tennék Magyarországot.

Mára azonban a Jobbikról is kiderült, hogy a hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes, még arra is, hogy beálljon a bevándorláspárti erők mögé ebben a kérdésben - húzta alá.

Gyöngyösi Márton képviselőjük minapi nyilatkozata egyértelmű bizonyítéka ennek és nyílt üzenet a bevándorláspárti erőknek, hogy a Jobbikra is lehet számítani a Soros-terv végrehajtásában – mutatott rá.

Hozzátette, hogy a baloldal és a Jobbik között nincs különbség ebben a kérdésben, bevándorlóországgá tennék Magyarországot.

Fotó: fidesz.hu

Mi ez ellen harcolunk – szögezte le a kommunikációs igazgató, arra kérve mindenkit, hogy most vasárnap mindkét szavazatával a Fideszt támogassa, mert az ellenzéki oldalon már mindenki Soros zsebében van, csak a Fidesz áll vele szemben.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk