CSATLAKOZZ!
HÍRLEVÉL
2018.04.16

Hozzák nyilvánosságra, miről tárgyalt Soros és Timmermans!

A Fidesz-KDNP elvárja, hogy nyilvánosságra hozzák, miről tárgyalt Soros György és az Európai Bizottság nyíltan bevándorláspárti alelnöke, Frans Timmermans – jelentette ki Hollik István.

A mai napon Soros György ismét Brüsszelbe látogatott, ahol az Európai Bizottság nyíltan bevándorláspárti alelnökével, Frans Timmermansszal tárgyalt. A Fidesz-KDNP-s képviselő hangsúlyozta, Soros azért érkezett Brüsszelbe, hogy megbüntesse Magyarországot. Soros György nem tudja elfogadni és nem veszi tudomásul a magyar választások végeredményét – jegyezte meg. Mivel a tárgyalás zárt ajtók mögött folyt, ezért a Fidesz-KDNP elvárja, hogy hozzák nyilvánosságra miről tárgyaltak – húzta alá.

Hollik István szerint nyilvánvalóan arról egyeztettek, hogy a választásokat követően miképpen fokozzák a nyomást Magyarországra, hogy ránk erőltessék a bevándorlókat. Az egyik ilyen eszköz a múlt héten bemutatott Soros-jelentés. A Magyarországot elítélő jelentéssel akarnak minket zsarolni, hogy fogadjuk be a migránsokat és fogadjuk el a kötelező kvótát – fűzte hozzá.

Azonban április 8-án a magyarok óriási többséggel döntöttek arról, hogy nem kérnek a bevándorláspárti politikából, nem akarják, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak. Az új kormány a választók elsöprő többségének támogatásával küzd továbbra is a bevándorláspárti politika ellen, és megsokszorozott erővel fog ellenállni minden támadásnak – jelentette ki Hollik István.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk