CSATLAKOZZ!
2018.06.11

A Fidesz döntését nem az ellenzéki pártok, hanem a választópolgárok akarata befolyásolja - jelentette ki Balla György a többpárti egyeztetést követően.

Többpárti egyeztetést tartottak a Belügyminisztériumban az alaptörvény-módosításról és a "Stop Soros" javaslatról hétfőn. A tanácskozás után az M1 aktuális csatornának nyilatkozva a fideszes Balla György felidézte: 2016-ban 3 millió 360 ezer ember, 2018-ban 2 millió 800 ezer ember foglalt világosan állást arról, hogy Magyarországot meg kell védeni, meg kell akadályozni az illegális migrációt.

Fotó: fidesz.hu

Szomorú tapasztalatnak értékelte a megbeszélést, és úgy fogalmazott: az ellenzék semmit sem tanult, és teljesen világos, hogy továbbra is az illegális migrációt támogatja.  A kormánypárti képviselő elmondása szerint csak olyan módosító javaslatot nyújtottak be, amely az illegális migráció szervezésének büntethetőségét megakadályozta volna, vagy azt eljárási szempontból lehetetlenné tette volna.

Balla György szerint az ellenzéki politikusok megpróbálnak kifogásokat keresni, de valódi szándékuk továbbra is az, hogy Soros György ngo-it támogassák, nem pedig az, hogy az illegális bevándorlás ellen lépjenek fel.
Kérdésre válaszolva azt mondta: a javaslatokról biztosan a parlamenti szünet előtt szavaznak. A Fidesz döntését nem az ellenzéki pártok, hanem a választópolgárok akarata befolyásolja - szögezte le a politikus.

(MTI-fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk