CSATLAKOZZ!
2018.06.11

Soros vigye el Magyarországról és Európából a szennyes pénzét!

A Soros-hálózat akármilyen eszközökkel próbál ránk nyomást gyakorolni, meg fogjuk védeni Magyarországot, és azt üzenjük Soros Györgynek, hogy vigye el Magyarországról és Európából a szennyes pénzét - szögezte le Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában nyilvánvalónak nevezte, hogy nem a véletlen műve, és nem egy elkerülhetetlen folyamat ami jelenleg Európában történik az illegális bevándorlás kapcsán, hanem tudatos, emberek által szervezett és támogatott eseménysor. A zűrös hátterű és motivációjú, külföldről támogatott NGO-k tevékenysége az illegális bevándorlással kapcsolatban azt a célt szolgálja, hogy lecseréljék Európa népességét – tette hozzá.

"Soros azért akarja tönkretenni Európát, veszélyeztetetni a jövőt és a biztonságot, azért akar megint válságot, hogy abból újabb profitot szerezzen."

Kocsis Máté közölte, népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy ezzel a nem természetes folyamattal kaotikus és veszélyes állapotokat teremtsenek, mely törvényszerűen válsághoz vezet, jórészben azért, hogy az olyan pénzügyi spekulánsok, mint Soros György sok pénzt kereshessenek a kontinens tönkretételével, válság előidézésével. Soros György a pénzét ugyanis spekulációból, és emberek, országok tönkretételéből szerezte, vagyona mérhetetlen gátlástalanságra és aljasságra épül – jegyezte meg. Felhívta a figyelmet arra, Soros a pénzét most arra használja, hogy migránsokkal árassza el Európát, hogy még több pénzt kereshessen.

Emlékeztetett arra is, hogy Soros életében nem példátlan a válság kirobbantása. Ezzel kapcsolatban felidézte az angol font elleni támadást, Malajziát, Argentínát és számos afrikai országot, valamint az OTP-t ért támadásokat.

Fotó: fidesz.hu

Mindegy neki, hogy milyen, csak válság legyen; kicsalja mások pénzét, életeket, családokat, komplett gazdaságokat tesz tönkre, és az így megszerzett szennyes pénzt arra használja, hogy újabb válságokat idézzen elő. A maga által előidézett problémát szocializálja, annak megoldását szétosztja az emberek között. Mindeközben jótékonykodásba bújtatott álhumánus intézkedésekkel most már nemcsak egy kontinens gazdaságára rontott rá, hanem a biztonságára, kultúrájára és a jövőjére is – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

Kocsis Máté hangsúlyozta, az álhumánus célokhoz, álhumánus, álcivil szervezetek is kellenek, mindehhez világszerte Soros hálózatot tart fenn - Magyarországon is -, melynek tagjai demokratikus felhatalmazás nélkül igyekeznek beavatkozni a demokratikusan megválasztott kormányok döntéseibe, működésébe. Leszögezte, ez ellen nyílt sisakkal kell harcolnunk. Ők bevándorlást, népességcserét szeretnének, mi viszont nem akarjuk ezt, ahogyan azt sem, hogy Soros György Európa tönkretételével még több pénzt keressen – húzta alá a frakcióvezető.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy Sorosnak mindenhol vannak emberei, a magyar Országgyűlés ellenzéki padsoraiban is, de az uniós intézményekben is. Ez utóbbi kapcsán megemlítette az EU alapjogi ügynökségének jelentését, melyben visszaköszönnek a Soros-hálózatok hazugságai, például az, hogy a magyar kormány Soros elleni fellépése antiszemitizmus. Ez hazugság, hiszen mindenki tudja, hogy nem Soros származásával van baj, hanem a bevándorlást segítő tevékenységével – húzta alá.

Kocsis Máté hangsúlyozta, Soros azért akarja tönkretenni Európát, veszélyeztetetni a jövőt és a biztonságot, azért akar megint válságot, hogy abból újabb profitot szerezzen. A spekulánsok már csak ilyenek – jegyezte meg.
Aláhúzta, Magyarország azonban nem akar bevándorlóország lenni, nem akar a Soros-terv végrehajtásán dolgozni, és nem akar annak áldozata sem lenni. Ezt a magyarok teljesen világossá tették az országgyűlési választáson és kvótareferendumon – tette hozzá.

A Soros-hálózat akármilyen eszközökkel próbál ránk nyomást gyakorolni, meg fogjuk védeni Magyarországot, a biztonságos jövőt, és azt üzenjük Soros Györgynek, hogy vigye el Magyarországról és Európából a szennyes pénzét - szögezte le Kocsis Máté.

"A kormány véget vet a bevándorlásbiznisznek."

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában kifejtette: a Wiesbadenben történtek jól mutatják, milyen típusú új biztonsági fenyegetéssel állunk szemben. Wiesbadenben megerőszakoltak és meggyilkoltak egy 14 éves lányt, és az elkövető egy olyan bevándorló volt, aki korábban öt erőszakos bűncselekmény ügyében is a hatóságok látókörébe került. Menekültnek állította magát, és miközben nem kapta meg a menekültstátuszt, Németországban maradhatott, és elkövette a bestiális gyilkosságot, majd elhagyta Németországot.

Azóta elfogták - közölte, hozzátéve: ez az eset jól illusztrálja, hogy lesz Európa egyre inkább kiszolgáltatva az ilyen bűnözésnek. Azt is mondta, egyre élénkebb a migráció a nyugat-balkáni útvonalon, de ha hatályba léptetnék a kvótajavaslatot, az Magyarországot is érintené. Eközben például az Amnesty International (AI) kampányt indított azért, hogy a bevándorlókat mindenképpen fogadják be az egyes országok, továbbá sürgetik az áthelyezési programok felpörgetését és a családegyesítések megkönnyítését - mondta, úgy értékelve: az AI követeléslistájában minden ott van "feketén-fehéren".

A kormány azonban véget vet a "bevándorlásbiznisznek", ezt szolgálja az alkotmánymódosítási javaslat és a "Stop Soros" előterjesztés, ezeket azonban az ellenzék nem támogatja, szembemenve az ország alapvető biztonsági érdekeivel.

(fidesz.hu, MTI)

Figyelmébe ajánljuk