CSATLAKOZZ!
2018.07.08

A bevándorláspárti ellenzékből sem külön, sem együtt nem kérnek az emberek

Kocsis Máté országgyűlési képviselő, Józsefváros korábbi polgármestere aláhúzta, a választók az egész ellenzékről nyilvánítottak véleményt a vasárnapi VIII. kerületi időközi polgármester-választáson, jelezték, hogy "ebből a bevándorláspárti ellenzékből sem külön-külön, sem együtt, összefogva nem kérnek".

Hosszú, de sikeres és örömteli napon vagyunk túl Józsefvárosban, Budapest kellős közepén a kormánypártok hatalmas győzelmet arattak; az eredmény vitán felül áll – közölte Kocsis Máté vasárnap esti sajtótájékoztatóján. Aláhúzta, a választók véleményt mondtak az egész ellenzékről. A józsefvárosi emberek kinyilvánították, hogy ebből a bevándorláspárti ellenzékből sem külön-külön, sem együtt, összefogva nem kérnek – jelentette ki.

"Józsefvárosban, Budapest kellős közepén a kormánypártok hatalmas győzelmet arattak; az eredmény vitán felül áll"

Kiemelte, a józsefvárosiak döntöttek aközött is, amit a két jelölt kínált. Az egyik jelölt a rend, a közbiztonság és a fejlődés útjára mutatott, a másik pedig vissza akarta vinni Józsefvárost abba az időszakába, melyből alig bírt kiszabadulni – fejtette ki. Józsefváros jó kezekbe került – húzta alá Kocsis Máté. Hozzáfűzte: sohasem volt titok, és többször is világossá tette, hogy Sára Botond mellett kampányol, mert a kerület jövőbeni sikeréhez, biztonságának erősítéséhez szükséges, hogy jól tudjon egymással együttműködni az országgyűlési képviselő és a polgármester. Erre a józsefvárosiak igent mondtak – jegyezte meg.

A Fidesz frakcióvezetője gratulált az V. kerületi jelöltnek is, mert szép és nagy győzelmet arattak ott is a kormánypártok.

Balla Valéria Emese, a Fidesz-KDNP jelöltje kétharmaddal nyerte meg az önkormányzati képviselő-választást. A budapestiek a Belvárosban is világossá tették, hogy mit gondolnak a kormánypártokról és az ellenzékről – mondta el. Kocsis Máté köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta a munkájukat.

Sára Botond - aki családja és kollégái körében állt ki a sajtótájékoztatóra - köszönetet mondott mindenkinek, aki ma elment szavazni, és döntött Józsefváros jövőjéről, függetlenül attól, hogy kit támogatott.

Fotó: jozsefvaros.hu

Józsefváros új polgármestere közölte, az összefogás inkább a Fidesz-KDNP oldalán áll, hiszen sokan támogatták a kerületen kívül is a munkájukat. Ez olyan erőt adott, mely hozzájárult a nagyarányú győzelemhez – tette hozzá. A választók véleményt formáltak a nyolc év alatt elért eredményekről, és bennünket láttak alkalmasnak a problémák megoldására, Józsefváros fejlődése mellett döntöttek, a biztonságra, a rendre és a fejlődésre szavaztak – fogalmazott Sára Botond. Aláhúzta, a másik jelölt ezzel ellentétes alternatívát nyújtott, és annak kockázatát jelentette, hogy Józsefváros hajléktalantanya lesz, drogosok és illegális bevándorlók gyűjtőhelye. Ebből nem kértek a választók – szögezte le.

Hangsúlyozta, a polgármesterség számára nem cél, hanem eszköz, hogy folytatni tudják azt a munkát, hogy a VIII. kerületiek minél biztonságosabb, rendezettebb és jobb körülmények között élhessenek.

Sára Botond arról is beszélt, hogy jó az együttműködése mind a miniszterelnökkel, mind a főpolgármesterrel, mind a térség országgyűlési képviselőjével.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk