CSATLAKOZZ!
2018.07.08

Sem a migráció, sem a migránsbarát brüsszeli politika veszélye nem szűnt meg

A Soros befolyása alatt álló uniós szervezetek továbbra is a migránspárti politikát erőltetik – hívta fel a figyelmet Halász János vasárnap.

Hiába tiltakozik egyre több ország, egyre több európai ember és kormányfő a migráció ellen, a Soros befolyása alatt álló uniós szervezetek továbbra is a migránspárti politikát erőltetik – jelentette ki újságírók előtt a Fidesz-frakció szóvivője.

"nemcsak az előző emberi jogi biztos, hanem a mostani is Soros zsebében van."

Nemcsak az Európai Parlament hozott újabb migránspárti állásfoglalást, hanem az Európa Tanács is még mindig arról beszél, hogy az emberi jogokat – magyarul: a migránsok jogait - és a felelősségmegosztást – magyarul: a migránsok szétosztását - kell a migrációs politika középpontjába állítani – fogalmazott a képviselő. Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa ehhez még azt is hozzátette, hogy a migrációt segítő ngo-knak biztosítani kell a szabad működést, és ha az EU ki is alakít majd migránsközpontokat, onnan idővel át kell telepíteni a migránsokat – emelte ki.

Megjegyezte, a jelek szerint nemcsak az előző emberi jogi biztos, hanem a mostani is Soros zsebében van. Az előző biztos volt az, aki a Soros-embertípust éltette – emlékeztetett.

Fotó: fidesz.hu

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, Sorosnak tényleg mindenhol megvannak az emberei: az Európai Parlamentben, az Európai Bizottságban, az Európai Bíróságon és az Európai Tanácsban is ott ülnek azok, akik minden eszközzel segítik a Soros-terv végrehajtását. Hozzátette: ők szembe menve az európai közvéleménnyel, továbbra sem tettek le arról, hogy migránsokkal árasszák el Európát. Sem a migráció, sem a migránsbarát brüsszeli politika veszélye nem szűnt meg – fogalmazott Halász János.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk