CSATLAKOZZ!
2018.07.13

A Soros-hálózat továbbra is minden eszközzel a Soros-terv végrehajtását egyengeti

A Soros-szervezetek az elmúlt időszakban többször is lebuktak, hogy aktívan segítik a migrációt, nem egyszer tisztességtelen, de akár törvénytelen eszközökhöz is folyamodva – jelentette ki Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében.

A Soros-hálózat továbbra is minden eszközzel azon dolgozik, hogy a Soros-terv végrehajtását egyengesse – mondta el a KDNP szóvivője. Közölte, az Open Society Foundation jelenleg is New Yorkban lobbizik, ahol épp az ENSZ migrációs csomagjáról zajlik a vita. Soros emberei mindenhol ott vannak, az ENSZ különböző intézményeiben, a brüsszeli bizottságban, az Európai Parlamentben, ahol folyamatosan javaslatokkal segítik az illegális migráció legalizását – fűzte hozzá.

"a Soros-hálózat tehát nem adja fel, meg akarják valósítani a Soros-terv végrehajtását."

Nacsa Lőrinc emlékeztetett, nemrég egy hangfelvételből az is kiderült, hogy a magyar bevándorláspolitikát is minden eszközzel meg szeretnék változtatni. A Magyarországon működő német vállalatokon keresztül akarták zsarolni a kormányt, magyarok tízezreinek munkahelyeit, megélhetését veszélyeztetve – húzta alá. Az országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet arra, Magyarországon legalább kétezer Soros-katona dolgozik, ezt a Soros pénzügyi alap vezetőjétől tudjuk. Ehhez a hálózathoz tartoznak az olyan bevándorlást támogató szervezetek, mint például a Helsinki Bizottság, az Amnesty, a Migration Aid, a TASZ, a Transparency International, amelyek mind valamilyen módon segítik a migrációt – fejtette ki.

Fotó: fidesz.hu

Kiemelte, a Soros-hálózat tehát nem adja fel, meg akarják valósítani a Soros-terv végrehajtását, el akarják törölni Európa keresztény kultúráját, valamint politikai és pénzügyi érdekek miatt népességcserét akarnak végrehajtani. Hozzátette: a Soros-hálózat megfékezése miatt szükség van ezeknek a szervezeteknek a pénzügyi átláthatóságra és a bevándorlási különadó bevezetésére is. A jövő heti szavazáson az Országgyűlésben a Fidesz és a KDNP frakciója támogatni fogja a kormány erről szóló javaslatát – jelentette be Nacsa Lőrinc.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk