CSATLAKOZZ!
2018.07.19

Brüsszel bevándorláspárti és védi a Soros-szervezeteket

A most induló brüsszeli eljárás csak megerősíti, Brüsszel bevándorláspárti és a Soros-szervezeteket védi – hangsúlyozta Hollik István csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője hozzátette, útjukban áll a Stop Soros és a migránsok betelepítését megtiltó alkotmánymódosítás.

"a most induló kötelezettségszegési eljárás azt is bizonyítja, hogy Sorosnak megvannak az emberei Brüsszelben"

Hollik István felidézte, a Stop Soros megtiltja az illegális migráció szervezését és támogatását. Hozzáfűzte, az alkotmánymódosítás pedig megtiltja a migránsok betelepítését és erősíti nemzeti önazonosságunkat.

Kitért arra is, hogy ez nyilvánvalóan szúrja a szemét mindazoknak, akik migránspártiak és akik migránsokkal akarják elárasztani Európát.

Hollik István hangsúlyozta, a most induló kötelezettségszegési eljárás azt is bizonyítja, hogy Sorosnak megvannak az emberei Brüsszelben ahhoz, hogy elindítsanak egy ilyen eljárást. 

Fotó: fidesz.hu

Természetesen készen állunk jogi és politikai vitára, amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, addig a Stop Soros és az alkotmánymódosítás is maradni fog, hiszen az emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarják, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljanak – szögezte le Hollik István.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk