CSATLAKOZZ!
2018.09.11

Orbán Viktor Magyarország becsületét és a magyar emberek döntéseit védte meg

Orbán Viktor Magyarország becsületét és a magyar emberek döntéseit védte meg Strasbourgban a bevándorláspárti képviselők alaptalan támadásaival szemben – jelentette ki Kocsis Máté.

Lezajlott a hazugságoktól hemzsegő Sargentini-jelentés vitája az Európai Parlamentben, Orbán Viktor miniszterelnök Magyarország becsületét és a magyar emberek döntéseit védte meg Strasbourgban a bevándorláspárti képviselők alaptalan támadásaival szemben – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

"a Sargentini-jelentés egy koncepciós eljárás része."

Kocsis Máté aláhúzta, a vitából is világosan kiderült, hogy a Sargentini-jelentés egy koncepciós eljárás része, az ítélet már megvan. Felhívta a figyelmet arra, azért akarják megbélyegezni Magyarországot és a magyar embereket, mert többször és határozottan kiálltak az illegális bevándorlás ellen.

A képviselő elmondta, a bevándorláspárti politikusok vitája zajlott a bevándorlásellenes politikusokkal.

Az Európai Parlamentben ma még a bevándorláspárti politikusok vannak többségben, a Sargentini-jelentés pedig az utolsó kétségbeesett próbálkozásuk Magyarország ellen – húzta alá.

A kormánypárti politikus kiemelte, a Soros György szervezetei által támogatott képviselők meg akarják adni az előttünk álló több mint fél éves EP-kampány alaphangját. A döntést a bevándorláspárti képviselők holnap meghozzák, de a valódi döntést majd Európa polgárai hozzák meg jövő májusban, amikor az EP-választáson véleményt nyilváníthatnak többek között a bevándorláspolitikáról is – tette hozzá.

Fotó: fidesz.hu

A frakcióvezető bejelentette, a Sargentini-jelentést a Fidesz addig sem hagyhatja szó nélkül, becsületbeli ügynek tekintik a jelentésben megfogalmazott hamis vádakra való reagálást, ezért a szavazás kimenetelétől függetlenül a magyar Országgyűlés határozatban fogja visszautasítani azt a nemtelen támadást, melyet a bevándorláspárti európai politikusok intéztek hazánk ellen.

Kocsis Máté leszögezte: a magyar baloldali ellenzék európai parlamenti képviselői közönséges hazaárulást követtek ma el. Megdöbbentőnek és felháborítónak nevezte, hogy nem álltak ki Magyarország mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy a jelentésben megfogalmazott vádak és rágalmak alaptalanok. Megdöbbentő, hogy szolgai módon hazánk ellen szólaltak fel – fűzte hozzá.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk