CSATLAKOZZ!
2018.10.11

Megalakult a Fidesz-KDNP bevándorlásellenes kabinetje

Megalakult a Fidesz-KDNP frakciószövetség bevándorlásellenes kabinetje – jelentette be a testület alakuló ülését követően Németh Szilárd.

A kabinet vezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte, a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők. Németh Szilárd aláhúzta, Európában az egyik legnagyobb problémát a népességfogyás jelenti, melyre két megoldási javaslat van.

"nem a bevándorlókat kell támogatni, hanem a gyermeket nevelő magyar családokat, és akkor a népesedési problémákra is jó válaszokat tudunk adni."

Elmondta, a bevándorláspártiak - a brüsszeli adminisztráció és a vele szövetkezett baloldali politikai erők - a népességfogyást a bevándorlók támogatásával akarják megoldani, és ehhez új pénzügyi alapokat kívánnak létrehozni.

A magyar emberek a másik megoldási javaslatot képviselik, mert azt mondják, hogy a migráció rossz, nem a bevándorlókat kell támogatni, hanem a gyermeket nevelő magyar családokat, és akkor a népesedési problémákra is jó válaszokat tudunk adni – fejtette ki.

A kormánypártok ilyen politikát alakítottak ki, ezt a nemzeti konzultáción megvitatták az emberekkel, akik a népszavazáson, és legutóbb az országgyűlési választáson is döntést hoztak róla – tette hozzá a Fidesz alelnöke.

Fotó: fidesz.hu

A kabinet vezetője tájékoztatott arról is, hogy a testület ülésén szóba került, hogy vannak olyan szervezetek, melyek Soros György támogatásával bevándorláspárti politikát folytatnak, ráadásul úgy, hogy nem tartják be a magyar törvényeket. Németh Szilárd elmondta, a Migration Aid az egyik ilyen Soros által támogatott álcivil szervezet, mely Éjjeli Őrség néven párttá akar alakulni pusztán azért, hogy "a Soros által idegurított dollárok ne látszódjanak", azokat ne lehessen követni, illetve nem akarják befizetni a bevándorlási különadót sem.

A fideszes képviselő tájékoztatott arról is, hogy közérdekű bejelentéssel fordulnak az ügyészséghez és arra kérik, hogy vizsgálják meg a Migration Aid párttá alakulását.

A Fidesz alelnöke hangsúlyozta, mindenki érzékelheti, hogy az eddig megalkotott jogszabályok és a határőrizeti intézkedések meghozták a hatásukat, de felhívta a figyelmet arra, hogy a veszély továbbra is fennáll, és ennek egyik forrását a Soros által finanszírozott bevándorláspárti szervezetek jelentik. Azt szeretnénk, hogy Magyarországon továbbra is a magyar emberek akarata érvényesüljön, stabilan meg tudjuk védeni a magyar határt, valamint a magyar kormány által képviselt politika tovább folytatódjon – fogalmazott Németh Szilárd.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk