CSATLAKOZZ!
2018.11.06

A baloldal inkább gyerekesektől venne el és a migránsoknak adna

Amíg a baloldal inkább gyerekesektől venne el, és a migránsoknak adna, addig Magyarország kormánya a jövőt a magyar családokra támaszkodva képzeli el, ezért indította el a nemzeti konzultációt – hangsúlyozta Czunyiné Bertalan Judit keddi sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus elmondta, a Fidesz-KDNP úgy gondolja, a gyermekes családokra, és nem a bevándorlókra kell alapozni Magyarország jövőjét. Hozzátette, ez a kérdés nemcsak az európai, hanem a magyar belpolitikai életben is törésvonalat okozott.

"amikor a bevándorlásról van szó, a baloldal elsőként ugrik, és ha Brüsszel és Soros bevándorláspárti javaslatait kell támogatni, akkor az élvonalban vannak"

Czunyiné Bertalan Judit emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt a gyermekes családokat sújtották a leginkább.

Példaként említette, hogy radikálisan csökkentették a családtámogatásokat, elvették a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, gyermekes szülők százezreit tették munkanélkülivé, folyamatosan emelték az adókat és a megélhetési költségeket.

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldal ellenzékben is ugyanezt a politikát folytatja. Soha nem tudunk rájuk számítani, amikor a családokat segítő intézkedéseket kellett elfogadni: nem támogatták a családi adórendszer és a családi otthonteremtési program bevezetését, a családi adókedvezmények növelését, az adócsökkentéseket, a 3 éves gyes visszaállítását és a gyed-extra bevezetését – sorolta.

Fotó: fidesz.hu

Ellenben amikor a bevándorlásról van szó, a baloldal elsőként ugrik, és ha Brüsszel és Soros bevándorláspárti javaslatait kell támogatni, akkor az élvonalban vannak – hangsúlyozta Czunyiné Bertalan Judit.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk