CSATLAKOZZ!
2018.11.06

Az ügyészség vizsgálja ki a Migration Aid párttá alakulását!

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje közérdekű bejelentéssel fordul a legfőbb ügyészhez a Migration Aid párttá alakulásának ügyében, hogy vizsgálják meg, törvényesen működik-e a szervezet – jelentette be Németh Szilárd a Legfőbb Ügyészség előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetjének vezetője emlékeztetett, az elmúlt hónapokban számos cikk jelent meg arról - sőt maga a Migration Aid vezetője jelentette be-, hogy Éjjeli Őrség néven pártot hoznak létre, és továbbra is folytatni kívánják bevándorlásszervező tevékenységüket. A kormánypárti politikus szerint azért akarja a Migration Aid létrehozni a pártot, hogy ne kelljen megfizetniük a bevándorlási különadót. Tesztelik a rendszert, hogy ez működhet-e – jegyezte meg.

Magyarországon senki sem állhat a törvények felett – szögezte le Németh Szilárd, hozzátéve: ha adófizetési kötelezettsége van bármely magyar munkaadónak, munkavállalónak, vállalkozónak, akkor a Soros György által fenntartott szervezetek sem húzhatják ki magukat ez alól.

A képviselő felhívta a figyelmet arra, a Soros-szervezetek minden egyes mozzanata arról szól, hogy elérjék azt a céljukat, hogy Európába egyre több bevándorlót hozzanak be. A Fidesz és a magyar emberek azt gondolják, hogy ennek ellen kell állni, ezért is állítottuk meg a határnál a bevándorlást – tette hozzá.

Fotó: fidesz.hu

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje közérdekű bejelentéssel fordul a legfőbb ügyészhez, hogy vizsgálja ki, hogy a Soros által kitartott, bevándorlásszervező Migration Aid párttá alakulásával törvényesen működik-e – közölte a képviselő.

Bejelentette azt is, hogy a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje továbbra is monitoringozni fogja a Soros-pénzek magyarországi mozgását, mert az tapasztalható, hogy ezek a pénzek előbb-utóbb mindig valamilyen bevándorláspárti szervezetnél kötnek ki.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk