CSATLAKOZZ!
2018.11.09

Meg kell védeni a gyermekes családokat a baloldal és Brüsszel bevándorláspárti politikájától

Meg kell védeni a baloldal és Brüsszel bevándorláspárti politikájától a gyermekes családokat, a nemzeti konzultációval erre lehetőség nyílik – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

Hozzátette: a Fidesz-KDNP ezért arra bíztat mindenkit, hogy vegyen részt a konzultáción és válaszaival segítse megvédeni a gyermekes családoknak járó támogatásokat.

A KDNP szóvivője emlékeztetett, amikor Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányra jutottak, akkor erősen leépítették a családtámogatási rendszert és megnehezítették a gyermekes családok életét. Elvették az egy- és kétgyermekes családok adókedvezményét, eltörölték a családi otthonteremtési programokat, elvették a három éves gyest, bölcsődéket, óvodákat és iskolákat zártak be, valamint meg akarták adóztatni a családi pótlékot – sorolta.

Nacsa Lőrinc felhívta a figyelmet arra, a baloldal most ellenzékben sem szavazza meg a kormány által bevezetett családtámogatásokat. Programjaikban ott van a családi adókedvezmény eltörlése, leépítése, az otthonteremtési programok megszüntetése – fűzte hozzá.

Fotó: fidesz.hu

Megjegyezte, ugyanazt a családellenes politikát folytatják, mint amikor kormányoztak. A baloldal számára nem a gyermek, a magyar családok az elsők, hanem az, hogy Brüsszel programját megvalósítsák, és a migránsok betelepítését segítsék – fogalmazott a kormánypárti képviselő.

(fidesz.hu)

Figyelmébe ajánljuk