Felháborító, hogy a Soros-szervezetek a hatóságok félrevezetésére oktatják a migránsokat!

Újabb megdöbbentő és felháborító bizonyíték az a rejtett kamerás felvétel, amelyen Soros-szervezetek arra oktatnak migránsokat, hogyan hazudjanak magukról, és hogyan vezessék félre a menekültügyi hatóságokat – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Elhangzik például az is, hogy üldözött kereszténynek vallják magukat, még az imádkozást is megtanítják nekik – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet, nem ez az első eset, korábban is hallottunk már a migránsszótárról, kézikönyvekről, melyeket menekülteknek, bevándorlóknak osztogattak.

Aláhúzta, láthatóan szükség volt arra, hogy Magyarország megvédje magát, szükség volt a Stop Soros törvényre, és a nemzetközi szervezetek átláthatóságát garantáló törvényre, mert gátlástalan eszközöktől sem riad vissza ez a hálózat. 

Fotó: fidesz.hu

Hangsúlyozta, a hálózat nemcsak az Európai Parlamentben fejt ki nyomást, nemcsak migránskártyákat és egyéb bevándorlást finanszírozó eszközöket használnak, hanem a rejtett kamerás felvételen látható eszközöket is alkalmaznak. Szükség van arra, hogy Brüsszelben megváltozzon a migrációt támogató bevándorláspárti elit – szögezte le Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...