Brüsszel nem csak vízumot, hanem több pénzt is akar adni a migránsoknak

A brüsszeli törvénygyár csak úgy ontja magából a migránspárti javaslatokat, már nem csak vízumot, hanem több pénzt is akarnak adni a migránsoknak – jelentette ki Halász János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője felhívta a figyelmet arra, a migránsvízum, a migráns ügynökség és a migránsalap az Európai Parlament asztalán van. A migránsalappal egy olyan pénzügyi alapot akarnak létrehozni az európai uniós polgárok pénzéből, amelyből folyamatosan menedzselni és finanszírozni tudják a migrációt – fejtette ki. Hozzátette: ebből a pénzből véletlenül sem a határvédelmet és a migráció megállítását próbálják megoldani, hanem a migránsok betelepítését és a nekik szóló programokat segítik elő.

A kormánypárti politikus aláhúzta, Brüsszel jelenlegi vezetésének minden egyes mozdulata arról szól, hogyan lehetne még több migránst Európába behozni. Ehhez egyre több eszközt vetnek be: a migránskártyát, a migránsvízumut, a migránsügynökséget és most már a migránsalapot is – fűzte hozzá.

A fideszes képviselő felhívta a figyelmet arra, az Európai Parlament bevándorláspárti képviselői természetesen az ENSZ globális migrációs csomagját is támogatják, hiszen azzal is még több migránst be lehetne hozni Európába. Ennek véget kell vetni, Brüsszel jelenlegi bevándorláspárti vezetésének mennie kell; ez a tétje a jövő évi európai parlamenti választásnak – szögezte le Halász János.

(fidesz.hu)

Betöltés...