Európa vagy lecseréli a vezetését, vagy elveszett

Böröcz László napirend előtti felszólalásában aláhúzta, világosan látszik, hogy Brüsszel és az ENSZ ugyanazt, az illegális bevándorlás legalizálását akarja.

Már 2015 óta irányítottan zajlik az illegális bevándorlás Európába, miközben a magyar kormány álláspontja változatlan: a migráció veszélyeket hordoz és megállítható - hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

"Magyarország olyan Európai Uniót akar a jövőben is, ahol a karácsony karácsony marad, betlehemmel és karácsonyfával, Európának ragaszkodnia kell saját hagyományaihoz, ezért ellent kell állni minden olyan kísérletnek, amely az unió népességének végezetes megváltoztatásra irányul" - mondta. Úgy vélte: nemcsak Afrikából, hanem kelet felől is újabb migránshullám várható. Ezért Böröcz László szerint az európai parlamenti választások tétje, hogy Európa vagy lecseréli vezetőit, vagy végképp elveszett.

A kormány képviseletében Dömötör Csaba azt mondta: nem csillapodik a migrációról szóló vita, a brüsszeli vezetők változatlanul egy olyan intézményrendszeren dolgoznak, amely megkönnyítené a bevándorlást. A magyar kormány azon dolgozik, hogy a növekedés és a biztonság együtt valósujon meg, mert a biztonság fenntartása alapvetően határozza meg, hogy gyarapodó pályán maradhat-e az ország - tette hozzá az államtitkár.

(MTI-fidesz.hu)

Betöltés...