A DK, az MSZP és a Párbeszéd EP-képviselői megszavazták a migránsvízumot

A DK, az MSZP és a Párbeszéd EP-képviselői ismét a magyar emberek ellen fordultak, amikor az Európai Parlamentben megszavazták a migránsvízum bevezetését célzó előterjesztést – jelentette ki Deutsch Tamás.

Ezzel a döntésükkel ismét bebizonyosodott, hogy ha Gyurcsányékon és a szocialistákon múlna, akkor szabadon beengednék a migránsokat – emelte ki a Fidesz EP-képviselője. Elmondta, a magyar balliberális képviselők - ahogy eddig is -, most is fegyelmezetten és lelkesen támogatták az Európai Parlament bevándorláspárti többségével együtt azt a migránspárti előterjesztést, mely a létre kívánja hozni a migránsvízumot. A Gyurcsány-párti Molnár Csaba, Niedermüller Péter, a szocialista Szanyi Tibor, valamint a Párbeszédhez tartozó Jávor Benedek igennel szavazott a migránsvízumra – tájékoztatott.

Deutsch Tamás hozzátette: a magyar baloldali képviselők ezzel egyértelművé tették, hogy nem a magyar polgárok oldalán állnak és készek bármikor szembefordulni a bevándorlást elutasító akaratnyilvánításukkal. Világossá vált, hogy a Gyurcsány-párti képviselők, az MSZP és a Párbeszéd képviselői bevándorláspártiak – szögezte le a néppárti képviselő.

A migránsvízum egy katasztrofális elképzelés, az egyik legveszélyesebb bevándorláspárti előterjesztés.

Deutsch Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy a migránsvízum egy katasztrofális elképzelés, az egyik legveszélyesebb bevándorláspárti előterjesztés. A migránsvízum ugyanis azt jelenti, hogy a világ bármely pontján bárki - aki bevándorlóként Európába akar jönni -, felkereshet egy uniós tagállamhoz tartozó külképviseletet, és ott mindenfajta ellenőrzés nélkül egyszeri, az EU területére történő beutazást lehetővé tevő vízumot kap, hogy az unióban benyújtsa a menedékkérelmét – tájékoztatott a kormánypárti képviselő. 

Fotó: fidesz.hu

Kitért arra is, hogy a DK-s, MSZP-s és párbeszédes EP-képviselők legkevesebb 20 alkalommal szavaztak migránspárti előterjesztések mellett. Hozzátette: nem volt olyan bevándorláspárti javaslat, melyet ne támogattak volna, a Soros-terv megvalósításának leglelkesebb, leghangosabb képviselői. Ezért szavazták meg a migránsvízumot, ezért támogatták minden alkalommal a kötelező be és áttelepítési kvótára vonatkozó előterjesztést, és azt az is, hogy pénzügyi szankciót helyezzenek kilátásba a bevándorlást elutasító tagállamokkal szemben.

A baloldali képviselők mindent megtennének, hogy szabadon beengedjék Magyarország területére az illegális bevándorlókat, de a Fidesz-KDNP képviselői a magyar polgárok egyértelmű akaratnyilvánításának megfelelően mindent megtesznek annak érdekében, hogy hazánk a jövőben se válhasson bevándorlóországgá – fogalmazott Deutsch Tamás.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...