Elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe!

Elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe – reagált Hidvéghi Balázs az MTVA székházában történtekre.

Tegnap éjjel ellenzéki politikusok behatoltak az MTVA székházába, azzal az ürüggyel, hogy információt szeretnének kérni, de ott aztán hamis tűzriadót idéztek elő, agresszíven rátámadtak a televízió munkatársaira, és be akartak avatkozni a szerkesztőség munkájába – idézte fel a Fidesz kommunikációs igazgatója. Leszögezte, ez a képviselői hatalommal és jogosítványokkal való agresszív visszaélés. Közölte, az országgyűlési képviselői jogkör nem azt jelenti, hogy erőszakosan megzavarják egy közüzem működését. 

A Fidesz- KDNP elfogadhatatlannak tartja, ami történt; elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe – jelentette ki Hidvéghi Balázs. Nyilvánvaló, hogy mi a céljuk: meg akarják félemlíteni az újságírókat, ezért viselkednek agresszíven, ezért hatolnak be a televízió épületébe – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs aláhúzta, ezek jól ismert módszerek; ezek a bevándorláspárti Soros-hálózat jól ismert módszerei, így akarják megfélemlíteni azokat, akik nem értenek egyet velük.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...