Tőről metszett bevándorláspárti politikát folytatnak a magyar ellenzéki pártok

A magyar ellenzéki pártok évek óta tőről metszett bevándorláspárti politikát folytatnak mind az Európai Parlamentben, mind a magyar Országgyűlésben – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Az EP-képviselő aláhúzta, az MSZP, az LMP, a DK, illetve a Párbeszéd EP-képviselői szavazatukkal támogattak minden bevándorláspárti előterjesztést. Hozzátette: hasonló bevándorláspárti politikát folytattak a magyar Országgyűlésben is az MSZP-s, LMP-s, DK-s, Párbeszédes és jobbikos képviselők is; folyamatosan támadták a jogi és műszaki határzárat, valamint mindent megtettek annak érdekében, hogy megakadályozzák a Stop Soros törvénycsomag elfogadását, és nem támogatták az alkotmánymódosítást sem.

Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy tavaly decemberben a bevándorláspárti magyar ellenzék nagy csinnadrattával elindította európai parlamenti választási kampányát. A képviselő aláhúzta, a 2019-es EP-választás sorsdöntő lehet Európa életében. Arra is felhívta a figyelmet, eddig csak a magyar polgárok kaptak lehetőséget arra, hogy demokratikus keretek között véleményt mondhassanak a bevándorlástól, de a májusi EP-választáson minden tagországban élő polgár megteheti ezt.

A kormánypárti politikus szerint tiszta kép alakult ki, egyik oldalon felsorakozott a teljes magyar bevándorláspárti ellenzék, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Jobbik, a másik oldalon pedig a magyar polgárok bevándorlást elutasító elsöprő többsége, és az ő érdeküket képviselő Fidesz-KDNP van. 2019-ben vagy bevándorláspárti, vagy végre egy bevándorlásellenes képviselőkből álló többség jön létre az EP-ben – jegyezte meg.

Fotó: fidesz.hu

Deutsch Tamás arra is felhívta a figyelmet, hogy az előttünk álló időszakban az Európai Parlamentben nem fog eltelni olyan hét, olyan ülés, ahol ne kerülnének napirendre bevándorláspárti előterjesztések. Ezeket kivétel nélkül támogatni fogja a magyar ellenzék összes EP-képviselője, ahogyan eddig is tették – jegyezte meg. Aláhúzta, a bevándorlást elutasító politikai erők – így a Fidesz és a KDNP – álláspontja is világos. Meg kell védeni az unió külső határait, a segítséget helybe kell vinni, és az elutasított menedékkérelemmel rendelkező illegális bevándorlóknak el kell hagyniuk az unió területét – sorolta.

Olyan EP-képviselőkre van szükség, akik a magyar polgárok érdekeit képviselik, nem pedig Brüsszel bevándorláspárti politikáját.

A Fidesz-KDNP vállalja a küzdelmet, továbbra is minden körülmények között készek vagyunk képviselni a magyar polgárok érdekeit - fogalmazott. Aláhúzta, olyan EP-képviselőkre van szükség, akik a magyar polgárok érdekeit képviselik, nem pedig Brüsszel bevándorláspárti politikáját. Kiemelte, a tét, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes többség lesz-e az Európai Parlamentben. Hozzátette: Magyarországon is ez a tétje a választásnak.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...